Magi mellan färg, mönster och möbler – och tårar som rullar ner på min kind.

Dimorestudio har inredett Paris läckraste hotell Saint-Marc! 

saint marc

Ren magi mellan färg, mönster och möbler! Italienska Dimorestudio med grundarna Britt Moran och Emiliano Salci i spetsen har inrett hotellet Saint-Marc i Paris! Sicka mästare på sin sak! Att skapa personliga och eleganta miljöer, som både är spektakulära men också inbjudande och trivsamma.

saint marc 3

saint marc 1

Antar att det inte bara är jag som önskar röra mig bort från de vita och grå väggarna och ta in mer färg, mönster och elegans i hemmet efter de här bilderna.

11/04/2016, Paris, France: aménagement de l'hôtel Saint-Marc par le Studio milanais Dimore le centre de Paris.

saint marc 6

hotel-saint-marc-photos-sizel-452794-1600-1200

Art Deco när det är som bäst! Och vilket golv! Jag dör en smula och drömmer mig bort till detta badrummet.

saint marc 44

saint marc 9

Att bo på det här hotellet kostar säkert en smärre årslön, men det kostar ju ingenting att inspireras och knycka de fina färgkombinationerna och annat från denna ljuvligt läckra inredning.

saint marc 11

saint marcsaintsaint int marc.c 13

Med dessa bilder önskar jag er en god start på denna måndag. Skolstart, föreskoleklass för min lille (stora) kille. Vad hände? Nyss låg han intill mitt bröst och lät mig ge tröst, och nu, en självständig, klok och omtänksam kille. Satte mig i bilen efter jag lämnat honom och grät en skvätt och den första låten som dök upp i mitt huvud var den här.

Trots tårarna på min kind känner jag såklart ändå lyckan över att han får åldras, att han har vänner, en skola att gå till och lever i ett land där frihet råder. Tacksam.

Fin måndag till er alla!

Kram Jannice

Pressbilder: Saint-Marc / Dimorestudio

.

.

 

 

 

 

 1. Vackert, men aningens för färgstarkt för mig som fegar en del när det kommer till färg 😉
  Äääälskar grå väggar och vita snickerier! (Du kanske såg vår annons? https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ekenas-kalmar-kommun-ekenasgatan-18-12141639)

  Åååå lilleman… jag vet, min tjejja är ju redan 12 år och stora tjejen… men alla stadier man går igenom känns liksom i hjärtat, de där milstolparna som förskoleklass, mellanstadiet… nu börjar hon i sexan, jiiiises, hur gick det till?
  Så fint ändå att man ändå uppmärksammar dem och verkligen känner efter <3
  Den där låten och filem bara ääälskar min dotter och jag <3
  Kram Anna

  1. Gulledej! Oj så fint ni booooooor! Underbart hus. Lycka till nu med försäljingen. stor kram

 2. Åsa skriver:

  ❤ Kram

 3. r skriver:

  Förstår såväl din känsla. Och tiden går så fort… min äldsta blev myndig nu i våras, hur gick det till? Hon var ju också nyss bebis, och nyss en ettagluttare… osv… nu är det student om ett år, ja suck va det går fort… samtidigt som man är så tacksam över att de finns, och blir större..!
  Kram Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..