Välkommen in i villan på Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar, vilket utflyktsmål!

norrviken addsimplicity

Kom på att jag glömt att visa er bilder från den underbara villan i Norrvikens trädgårdar. Jag och maken hade ju förmånen att bo där i somras när vi var på ett Mercedes event. Jag bloggade om den fantastiska utsidan och trädgården då, och nu när jag tömde minneskortet hittade jag dessa bilder.

norrviken addsimplicity 5

Inredningen inspirerade mig så till den milda grad att jag skulle vilja tapetsera vartenda vägg här hemma (och jag har mina planer kan ni tro). Noga utvalda detaljer, som ex detta tak som man efter mycket letande hittade i Indien. Stora vackra krukor med maffiga olivträd, mönstrade tyger som gifter sig fint med tapeterna. Smakfullt, varsamma kulörer, hållbart och en inredning som borgar för välbefinnande för såväl anställda som besökare.

norrviken addsimplicity suit

Villan har endast två suiter och vi hade lyckan att få bo i en av dem. Med den här underbara utsikten. Va!? Kan själen annat än må bra?

norrviken addsimplicity 33

norrviken addsimplicity 2

norrviken addsimplicity 22

Vet ni om att Norrvikens trädgårdar har en blomsterdekoratör, Helena Dahlberg, som är så makalöst duktig. Överallt dessa fantastiska arrangemang. Tänk er, vilket jobb, att bara kvista ut i trädgården och plocka de blommor man önskar för dagen.

norrvikens trädgårdar frukost

Frukosten dukades upp i biblioteket precis utanför suiten. Den godaste scramble egg jag någonsin ätit.. så fint och gulligt med små karotter till var och en. Vi tog med oss tallriken in på rummet och satt länge och läste och mumsade frukost i sängen. Hade vädret tillåtit fanns en liten balkong att sitt och mysa på.

norrviken addsimplicity suit lyx

Jag kan verkligen rekommendera en utflykt hit. Strosa i trädgården, ta en fika, eller varför inte äta en lunch i restaurangen? Så god mat. Avsluta med lite inredningsshopping i butiken vid receptionen. Eller varför inte boka en ”get-away-weekend” med någon du tycker om?

norrviken addsimplicity 4

Ett tips på utflyktsmål och ett måste att besöka säger jag. Det är magiskt på många sätt!

Nä hörrni, vet ni vad? Nu måste jag raska på här. Snart kommer Kvällsposten hit på besök och ska göra en intervju med mig. Dags att sätta fart!

Ha en fin dag och stor kram,

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Tack för underbara bilder och ord. Varmt välkommen åter!

 2. Hej igen, lyckas inte dela reportaget om Norrviken, den länkar till sidan inte reportaget. Är det rätt? /Camilla

 3. Åh vilket fint inlägg! Tack för dina fina ord om Norrviken. /Camilla

 4. HTack snälla, vilka fina ord! Du kan inte ana hur stort det känns att bli omnämnd i Sveriges finaste inredningsblogg😀
  Vill bara meddela att min nya favoritpodd STILSNACK går varm i mina lurar. Ni gör det suveränt bra.
  Kramar Helena D🌸

  1. Ååå underbara du! Väl värd! Du är grymt duktig och tack för du gillar oss! Det värmer otroligt mkt! Stor kram Jannice

 5. I skriver:

  Har också varit där, helt fantastiskt vackert. Inredaren borde få ett pris eller nåt :). Dock så har jag svårt för golvet på första bilden av någon anledning :/.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..