Min vecka via instagram @addsimplicity

Följ mig på instagram @addsimplicity

addsimplicity instagram

Här är veckan som gått genom min instagram! Vi börjar från vänster, uppifrån och ner.

I onsdags besökte vi Celines gudmor som hade blivit med kattunge. Jag dör sötdöden! Oh my sicken gosig en. Silke heter hon. Varför behöver jag nog inte ens förklara.

Stilsnack besökte Blomtserfrämjandet på höstmässan och fick lära sig allt om Cyklamen. Och tillsammans med gräs och alunrot blir det ett vinnande koncept i trädgårdens krukor i höst.

Sista dagen idag fredag att tävla om den fina vasen/krukan Lux från Dekohem. In på Stilsnacks instagram och var med och tävla du också.

Middag för två i vår trädgård och ett samarbete med Starka.

Duktiga Anna Kubel har målat sin hall i min Simplicity Greige som jag gjort för Nordsjö. Så roligt att se sin färg i andras hem. Vackert.

Jag har förnyat bloggen med både shop och podcast, allt för att inspirera er till max. Och mer kommer i höst.

Mitt hem och en intervju med mig om hur du skapar ett harmoniskt hem med Feng Shui kan nu ses i senaste numret av Sköna hem (nr9). Löp och köp! Hehe…

Det är minst två, ibland 3 som tar kvällsdopp här i familjen, skriver badkrukan, som släppte ett nytt poddavsnitt istället.

Jag fick följa med Katarinamodeveckan i Köpenhamn och spånade såväl rutiga kavajer (oh no 90-tal!?) på var och varannan tös och njöt av vacker inredning.

Sist men INTE MINST! Jag nådde 25 000 följare på min instagram i veckan som gick! Va?! Underbara ni, det är galet vad roligt att ni följer mig!

Så du som inte följer mig än, vill du hänga med mig i min vardag och ta del av mer inspiration kring inredning och en lite mer personligare del av mig kan du följa mig på instagram @addsimplicity

Nu önskar jag er en härlig fredag och en riktigt trevlig helg!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand via Instagram @addsimplicity

.

.

LOADING..