Lite frisyr inspiration….

Frisyr bob kort page

Klippning addsimplicity

Imorgon vankas det frisörbesök. Det bästa besöket är väl det efter sommaren. När håret är slitet. Slingningen nått en mer gul ton och utväxten är katastrofal. Med andra ord – Jag längtar!

Tänker mig nog att klippa av det lite mer denna gång. Lite uppklippt och kanske mittbena? Vad säger du Katarina? Passar min ansiktsform ovanstående frisyr (fast något kortare). Bra tema för ett poddavsnitt, det här med ansiktsform och frisyrer.

Känns iaf som ovanstående bob skulle vara klockren till höstens mode, med härliga polos, vackra klänningar och snygga stickade plagg. Lite mer frisyr liksom.

frisyr 1939

Och så lite vågigt busigt på det, med en hel längd fram? Ja vi får se. Ska bli härligt med nystart! Om nystart handlar vårt senaste avsnitt på podden STILSNACK om. Lyssnar gör du här:

Back to work! Så styr du bort från kreativt kaos och smarta klädtips för den svåra övergången mellan sommar och höst. Dessutom om Hollywoodkändisen som gästar podden.

Stor kram på er och fin söndagskväll!

Jannice

Bilder är från Pinterest

.

.

  1. Ursnyggt!!! Och jag skulle GÄRNA vilja få ett utlåtande från er gällande frisyr på mig då jag ska klippa mig den 4 sept 🙂 Är nästan lite inne på ännu lite kortare som Katarina 🙂
    Ha de så fint uppe i Sth på mässan och Lycka till med föreläsningarna! som jag vet kommer gå alldeles super! Sen ser vi fram emot att träffa och lyssna på dig i oktober på slottet i Kaaaalma 🙂
    Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..