Himla by Daniella Witte – en unik sneak peak

fina bilder stylade av daniella witte 

image001-1

Som enda bloggare har jag fått en sneak peak på Himlas nya unika samarbete med, stylisten och fotografen Daniella Witte. Imorgon åker jag upp till Stockholm och på torsdag kväll lanseras samarbetet med ett litet party.

Daniella har fått tolka Himlas ikonprodukter som hon sedan har stylat och fotograferat. Personligen tror jag det här kommer bli kanon då sortimentet utgör perfekt matchning med duktiga Daniellas inredningsstil. Kolla bara ovanstående bild!

Från och med 26 aug lanseras samarbete i Himlas konceptbutiker!

Nu drar jag till Katarina. Vi ska träffa lokaltidningen och sedan blir det frissan och ta bort sommarslitna toppar och trolla bort utväxten.

Ses lite senare!

Kram Jannice

Styling och fotograf: Daniella Witte, för Himla.

.

.

 

LOADING..