Himla fin inspiration för dukning, bad, kök och vardagsrum

Himla signed by daniella witte

Idag lanserade Himla sitt unika samarbete med min otroligt duktiga vän Daniella Witte! Det blev en fantastisk kväll där Himla bjöd in press och kunder, och influencer från hela Norden till en pressmiddag som ägde rum på Nio Rum i Stockholm. I fantastiska lokaler fick vi ta del av god mat, fantastisk styling och trevliga möten. Ovanstående bild stylade och fotograferad av Daniella är min absolut favorit. Sådan underbar känsla, ljus och äkthet i bilden. Älskar den.

9ef53375f53a9b4b_800x800ar

Daniella Witte har inte bara stylat utan också fotograferat bilder utifrån Himlas segment, Dining, Bed, Living och Bath och förhoppningen är såklart att det ska inpirera konsumenterna.

94e8b42577d595d9_800x800ar

 – För mig var det ett mycket fint hedersuppdrag eftersom jag alltid sett upp till Himla som ett gediget svenskt företag med smakfulla textiler av en mycket hög kvalitet. Jag är väldigt ärlig i min stil och strävar alltid mot att uppnå ett resultat med en stämning som berättar något mer än det bara handlar om materiella ting. I min stil väger tidlöshet och naturliga inslag tungt vilket visade sig passa perfekt ihop med Himla´s Scandinavian Simplicity, säger Daniella Witte, Inredningsstylist och fotograf.

937fcf87a6bd29d8_800x800ar

Jag tycker samarbetet mellan Himla och Daniella är klockrent. Daniellas tolkning lyfter varumärket där det ska vara. Vackert, naturligt, genuint och hållbart.

Hoppas bilderna inspirerar er!

Kram Jannice

Bilder: Daniella Witte, för Himla.

.

.

LOADING..