ANNONS

Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju….

/

Stilsnack, podden för dig som älskar inredning mode och stil

Stilsnack trappa Althin Wistrand STOR

…så lyssna på vårt senaste avsnitt på podden STILSNACK. Vi poddar från sängen och har minst sagt svårt att hålla oss för skratt. Ett avsnitt där jag och Katarina visar våra mer personliga sidor. Men det blir trendrapport från Formex och snack kring hur du applicerar trenderna på dig själv, och lite skvaller från designveckan i Stockholm.

Själv fnissade jag gott när jag lyssnade, hoppas ni gör det samma! Enjoy! Lyssna direkt här ovan genom att trycka på pilen. Simple as that!

Kram Jannice

Fotograf: Lars Jansson Kläder från Stenströms

.

.

.

.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00