I annonssamarbete med NATURDIET

Naturdiet on the go hänger med mig på en jobbdag i Stockholm

On-the-go naturdiet

naturdiet addsimplicity 61

Nu sparkar jobbet igång igen och med det även min föreläsningssäsong. Det innebär mycket resande och tidspressat schema. Jag är själv noga med att få i mig en variationsrik kost, men när man är på språng är det inte alltid lätt att hitta någonstans att äta eller rent av någon tid mellan mötena att sätta sig ner och mumsa en lång lunch.

Det hör inte till vanligheten att jag äter sådana här produkter, men sedan jag fick prova på dem i samarbete med Naturdiet har jag numera alltid med mig några olika smaker i väskan.

naturdiet addsimplicity 6

För någon vecka sedan var jag i Stockholm! Ofta börjar jag min morgon på hotellrummet med att göra ett inlägg på bloggen. Sedan blir det taxi, tunnelbana eller gång mellan möten och då kan man lätt äta en bar ”on-the-go” och stilla hungern.

naturdiet addsimplicity 4

Jag älskar verkligen Stockholm. Så alltid när jag är i huvudstaden försöker jag hitta en stund för mig själv om det så bara är för några minuter, att insupa energierna som Stockholm stad ger mig. Den är så vacker!

naturdiet addsimplicity 3

naturdiet addsimplicity

Efter dagar med pressevent, intryck och föreläsningar är det skönt att sätta sig på planet, ta en kopp kaffe och en mättande bar och inse att det bara är minuter kvar tills jag är hemma och får krama och gosa med barn.

naturdiet addsimplicity 00

Kram Jannice

Bilder Jannice Wistrand, Add Simplicity för Naturdiet

.

 1. Sara skriver:

  Har följt din blogg i många år och tyckt om den samt fått mycket inspiration och tips. Tack för det!
  Förstår absolut att du behöver göra reklam för att tjäna pengar, men nu är det alldeles för mycket av den varan. Går det inte att köra med banners? Eller börja inlägget med att berätta att detta gör du i samarbete med xxx?
  Tycker det skett en stor förändring å det senaste och tyvärr är det inte positivt. Ledsen för kritiken, men detta är vad jag upplever.

  1. Hej, ja detta är alltid ett dilemma. Företag vill göra redaktionell reklam och jag försöker alltid jobba med produkter som jag tycker passar in OCH där jag ger utav min kunskap. Ex jobbar jag med desenio och tavlor, så ger jag tips kring hur man hänger tavlor. Osv.
   Att driva en blogg kostar pengar, så alternativet är tyvärr att ta betalt för besökarna att ta del av kunskapen och dit vill jag inte hän. Så jag hoppas att vi fortsätter göra det här på ett sätt som känns relevant för såväl läsare, som annonsör och mig som bloggare. stor kram

 2. Carin skriver:

  Åååå kappan!! Var kommer den ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..