BETALT ANNONSSAMARBETE MED Naturdiet

Naturdiet on the go hänger med mig på en jobbdag i Stockholm

On-the-go naturdiet

Nu sparkar jobbet igång igen och med det även min föreläsningssäsong. Det innebär mycket resande och tidspressat schema. Jag är själv noga med att få i mig en variationsrik kost, men när man är på språng är det inte alltid lätt att hitta någonstans att äta eller rent av någon tid mellan mötena att sätta sig ner och mumsa en lång lunch.

Det hör inte till vanligheten att jag äter sådana här produkter, men sedan jag fick prova på dem i samarbete med Naturdiet har jag numera alltid med mig några olika smaker i väskan.

För någon vecka sedan var jag i Stockholm! Ofta börjar jag min morgon på hotellrummet med att göra ett inlägg på bloggen. Sedan blir det taxi, tunnelbana eller gång mellan möten och då kan man lätt äta en bar ”on-the-go” och stilla hungern.

Jag älskar verkligen Stockholm. Så alltid när jag är i huvudstaden försöker jag hitta en stund för mig själv om det så bara är för några minuter, att insupa energierna som Stockholm stad ger mig. Den är så vacker!

Efter dagar med pressevent, intryck och föreläsningar är det skönt att sätta sig på planet, ta en kopp kaffe och en mättande bar och inse att det bara är minuter kvar tills jag är hemma och får krama och gosa med barn.

Kram Jannice

Bilder Jannice Wistrand, Add Simplicity för Naturdiet

.