ANNONS

Idag smäller det – Vallastaden bomässan i Linköping öppnar sina portar!

/

Idag smäller det – Vallastaden bomässan i Linköping öppnar!

IMG_4870

Idag smäller det. Banden klipps och den stora bomässan i Vallastaden i Linköping öppnar. Igår sattes alla detaljer och vi avslutade med en härlig middag med gänget som stylat lägenheter för Peab. Trendstefan, Jan Rundgren, Oddbirds, Interior by MalinYlva Stilverktan, Okidoki..

Här är några smygtittar på bilder från min lägenhet. Tonerna går i grått, beige med mörka träslag. Accentfärgerna jag jobbat med är rostrött, petroleum och grönt. Och så massa växtlighet förstås. Fler bilder ser ni på min instastories. Tack PEAB för ett fantastiskt samarbete och tack alla mina samarbetspartners. Ikea, Ellos, Jimsch, Jysk, Desenio, Sture & Folke, och Dekohem, utan er…

Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan bege mig av till Vallastaden där jag finns på plats hela dagen. Mer information om min lägenhet och bilder kommer när jag fått dem av fotografen!

Önskar er en härlig lördag! Imorgon är det nytt STILSNACK poddavsnitt igen, så passa på att lyssna ikapp på de tidigare avsnitten. Förresten skrattade ni gott åt vår senaste avsnitt? Ni vet väl om att ni kan lyssna direkt här på bloggen under fliken podcast i menyraden.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00