ANNONS

Frukost i sängen, trevlig morgonläsning och nytt avsnitt av Stilsnack!

/

Stilsnack podcast nytt avsnitt ute nu.

frukost på sängen

Frukost i sängen. Lugn morgon. Resterande del av familjen är på vattenskidläger så här ligger jag. Kollar nyhetsmorgon med trevlig läsning i morgontidningen (här kan du som inte har tidningen läsa) och så är ett nytt STILSNACK avsnitt ute nu!

Så fram med en kopp kaffe och lyssna! Stilsnackarna samtalar om designmöbler och klassiker i garderoben. Vad kostar plagget om du räknar kostnad per användning och var går gränsen för en designkopia? Lyssna direkthär nedan eller i appen Podcaster.

Fin söndag till er alla! Nu ska jag fortsätt vila min kropp och ta det lugnt här hemma, innan det blir full rulle igen.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00