ANNONS

Intervju i Expressen och krönika för Sydsvenskan

/

Intervjuer och krönikor av Jannice Wistrand, Add Simplicity

Skärmavbild 2017-09-04 kl. 10.14.26

Det är ju då och då det kommer lite matnyttigt i de där tidningarna, haha skämt å sido. Tänkte jag skulle bli bättre på att ge länkar när till intervjuer och krönikor när de kommer digitalt. Så idag börjar tipsar jag om min krönika som jag skrev i Sydsvenskan där titeln är: ”I drömhemmet 2017 står välbefinnande i fokus”. Nu finns hela min krönika i digitalt format och du hittar den här.

jannice expressen

Och för några veckor sedan var Kvällsposten hemma på besök och intervjuade mig. Ni som missade papperstidningen kan nu läsa intervjun med mig och mina bästa tips om hur du skapar en harmonisk inredning på Expressens sajt här.

Nu sparkar vi igång denna måndag. Känns bra att vara på hemmaplan igen, inget resande utan bara kontoret. Skönt!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Peter Erlandsson, Jens Christian

:

.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00