Intervju i Expressen och krönika för Sydsvenskan

Intervjuer och krönikor av Jannice Wistrand, Add Simplicity

Skärmavbild 2017-09-04 kl. 10.14.26

Det är ju då och då det kommer lite matnyttigt i de där tidningarna, haha skämt å sido. Tänkte jag skulle bli bättre på att ge länkar när till intervjuer och krönikor när de kommer digitalt. Så idag börjar tipsar jag om min krönika som jag skrev i Sydsvenskan där titeln är: ”I drömhemmet 2017 står välbefinnande i fokus”. Nu finns hela min krönika i digitalt format och du hittar den här.

jannice expressen

Och för några veckor sedan var Kvällsposten hemma på besök och intervjuade mig. Ni som missade papperstidningen kan nu läsa intervjun med mig och mina bästa tips om hur du skapar en harmonisk inredning på Expressens sajt här.

Nu sparkar vi igång denna måndag. Känns bra att vara på hemmaplan igen, inget resande utan bara kontoret. Skönt!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Peter Erlandsson, Jens Christian

:

.

 

 1. Sofia skriver:

  Vilken väggfärg är det? Så fin 😊

  1. Nordsjö nscs s 2000 n och i sovrummet är det min egna Simplicity Greige för Nordsjö som jag gjort. kram

 2. Camilla skriver:

  Så kul att se ditt vardagsrum från en annan vinkel. Har läst din blogg i flera år nu och lär mig så mycket bra jag kan använda i mitt eget hem, tack!

 3. Mickan skriver:

  Tack för en bra krönika! Just att inte stressa fram ett hem behöver jag ta till mig. Att låta det växa fram i symbios med de som bor där, det var så fint skrivet. Det tar jag med mig när vi flyttar in i vårt nya hus i januari!

 4. Carina skriver:

  Så trivsamt!!

 5. Berit skriver:

  Dina bubbliga lampor i silver är så snygga! Så för 3-4 år sedan var jag tvungen att köpa en själv. 😉 På snudd till kopiering som jag tycker att det är väldigt mycket på insta o bloggar. Tråkigt – alla skall ha samma vas, ljusstake m.m. Själv köper jag bara det som jag gillar och har suktat efter ett par år, då vet jag verkligen att jag vill ha det. Oavsett om det är dyrt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..