ANNONS

Grönt är skönt i både mode och inredning

/

Grönt är skönt. Färgen som gör väl för både kropp och hem.

Skärmavbild 2017-09-05 kl. 14.13.10

Gröna toner får oss att lättare koppla av. En kulör vi associerar med naturen och därmed en kulör som får oss att må bra. Här har jag plockat ihop några sköna favoriter i såväl inredning som i mode i den ljuvaste grågröna ton.

Påslakan från Ellos, där också den vackra sänggaveln är ifrån. Den läckra gröna rutiga klänningen är från Jumperfabriken och perfekt i höstens garderob. Den finns även i denna trendriktiga konstellation. Våfflat överkast från HM home. Kuddfodral i sammet, från HM Home fixar stilen i vilken soffa som helst. Frottéset Lisa från Ellos i ljuvaste gröna tonen ger ny touch på badrummet. Mönstrad matta, nu nersatt med 30% finns här. Grön vas Milo, för under 100-lappen. Doftljus, HM Home. Dimgröna ljus, HM Home. Mockaväska med flätad framsida, finner du här. Sist men inte minst petroleumfärgat nagellack från Lindex.

Grönt tillhör träelementet, men så fort den går åt det mörkare hållet blir det vattenelement.

Önskar er en fin dag! Nu bär det av till Katarina för veckans poddinspelning. Ni missar väl inte våra avsnitt på STILSNACK? Nu finns vi även på Acast.

Kram Jannice

Inlägget innehåller Adlinks. Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity. 

,

.

2
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00