Ett STORT TACK och så veckans kap – belysning från Ikea, nya Fado

Fado lampa ikea i grått glas

IMG_4862

Först och främst ett STOOOOOOOORT TACK! Jag är helt överväldigad av all fin respons jag fått på min lägenhet. Sällan har jag fått så mycket beröm, hejarop och kommentarer på min blogg och Instagram. Jag är verkligen såååå glad över att detta projekt uppmärksammats så mycket och att min tanke kring lägenheten – skapa vackert och anpassat boende för människor med funktionsvariation till bra pris har gått igenom mediabruset. Fortsätt gärna att sprida detta vidare! Och TACK än en gång, ni är så underbara!

Veckans kap hittade jag när jag inredde min utställningslägenhet i Vallastaden i Linköping. Nämligen Ikeas ny belysning Fado, som finns både i grått och gult glas. Jag använde den grå varianten i min styling här på bilden. Väldigt fin tycker jag, och till det facila priset av 129 riksdaler. Är det inte ett kap så säg?

fado-bordslampa-gra__0527723_PE645494_S4

Skenet blir väldigt behagligt och inte det där otäcka stickiga migränliknande skenet som annars kan upplevas av den nakna glödlampan trenden vi sett en tid. Löp och köp!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Ja, lägenheten blev jättefin, och så är det så härligt att få se inredningar på mer moderat yta, inte med ett fyrkantigt vardagsrum på sisådär en 50 kvm med en soffa mitt på golvet och oceaner av gångyta runt om. Jag har en del erfarenhet av vad våra fuktionshindrade släktingar erbjuds och vilken misär de lever i – så jag hoppas att detta kan spridas!

  Vad gäller lampor, så är det bland det svåraste som finns. Och är man som jag, så blir man väldigt irriterad (och trött) på alla dessa lampor som bara är en glödlampa, no matter hur modern, eller med en skärm av glas där glödlampan syns, därför att man blir blända. Det finns alltid något som stör i ögonvrån.

  Gissa därför min glädje när jag hittade Bug idag hos Mio. Den kostade inte 129:-, okej’rå – men för en ljusskygg stackare som ändå behöver just ljus, så var det en ren lycka.

  Kathleen

 2. Vad roligt det måste ha varit att inreda lägenheten, och den blev verkligen harmonisk och genomtänkt, du kan du! Hoppas det kan bli ringar på vattnet så att fler kan få bo så, de som verkligen behöver det! Hemmiljön är ju så viktig! Nu jobbar jag inte med funktionshindrade, men jag gör en del hembesök i mitt jobb (socionom), och tänker ofta att det inte är så konstigt att de mår som de mår…
  Jag är just hemkommen från Helsingborg förresten, hälsat på min systerdotter som bor i Råå. Och så fint område du bor i, massor av fina hus och vilket lugnt och skönt område!

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
  Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..