ANNONS

Vårt kök ska få en uppfräschning – ny tapet och min moodboard

/

Förändra köket med små medel, tapetsering och möbel från ikea.

Skärmavbild 2017-09-07 kl. 22.42.22

Just nu råder projekt kök här hemma hos oss. Nej, inget storjobb, men en tapetsering, filminspelning och samarbete. Så just nu fixar jag mig iordning och inväntar ett team ifrån Stockholm.

Här är min moodboard som ligger till grund för känslan jag vill uppnå i vårt ”nya kök”. Här får ni också se vilken tapet vi valt. Engblad & Co lanserar en ny kollektion Arkiv och tapeten som fick mitt hjärta att slå snabbare heter Achantus.

Skåp från Ikea. Barstolar, Ellos. Snyggaste koppen ever, House of Hackney. Glasvas Åhlens. Brödkorg, Åhlens. Skärbräda, HM Home. Vattenkannan finns hos Indiska. Lampan Bestlite hittar du här. Sist men inte minst, skulpturen finns här.

Nej dags att sätta igång här hörrni! Önskar er en fin start på denna måndag morgon.

Kram Jannice

Inlägget innehåller Adlinks.
Moodboard kök: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00