ANNONS

Piffat arbetsplatsen än?

/

Fixa till kontoret och gör jobbet lite roligare.

blogg hösta till det på skrivbordet

Jag känner att det är dags att piffa till kontoret. Det var längesedan jag la ner lite extra kärlek på denna plats. Och det är alltid roligare att komma till jobbet när platsen glöder lite. De här fina askarna hittade jag tex på HM Home. Fina va?

Genom att skapa en vacker arbetsplats i ditt hem eller på skrivbordet på kontoret där du jobbar, skapar du goda energier som gör att du orkar mer om dagarna och arbetet blir mer lustfyllt.

Små saker som gör skillnad på din arbetsplats:

• En blomma på skrivbordet, såhär års är en kvist från trädgården en energihöjare av rang.
• Dold förvaring för gem, tejprullar och annat plotter skapar en harmonisk och städad känsla. Du vet väl om att du kan minska stress och oro med 20% genom att hålla god ordning och ett städat intryck.
• Se till att sitta i kraftposition. Med stöd i ryggen av en vägg, med stöd på sidorna och med fri sikt ut över rummets fönster och dörrar. Detta är något vi har i oss sedan långt tillbaka när vi låg i grottorna och ville försvara oss mot björnar och andra hot.
• Tänk på att ett vitt skrivbord gör oss mer effektiva och ett mörkare skrivbord skapar lugnare energier. Vilket behöver du?
• Håll god ordning på din arbetsplats och glöm inte att städa undan varje dag innan du lämnar din kontorsplats. Prydliga högar skapar lättare en överblick gör det enklare att sätta igång att jobba dagen efter.
• Skriv morgondagens ”att-göra-lista” innan du går hem, så du kan lämna jobbet med den, och är startklar nästa morgon. Glöm inte skriva den jobbigaste arbetsuppgiften först!

Ha en fin dag! Här fortsätter vi med filminspelning och köket, det blir såååå fint kan ni tro.

Kram Jannice

Bild: HM Home

.

.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00