Veckans kap – adventsljusstake!?!??!!?

Adventsljusstake eller ljusstake från ikea

Ikea pärlband ljusstake

Ikeas nya ljusstake pärlband lanseras inte som en julpryl men jag kan tycka den är klockren som adventsljusstake. Okej, det är tidigt jag vet, men skulle jag börja prata om den i november kanske den är slut. Så här kommer ett tidigt jultips!

Jag har själv letat efter någon ljusstake för fyra ljus där ljusen kommer upp en bit. Blir extra vackert i ett fönster eller på en sideboard.

Ikea Pärlband kostar 129 kr och ni hittar den här.

Fin lördag till er alla! I eftermiddag bär det av till Stockholm. Jag ska föreläsa/undervisa på Allt i hemmets stylistutbildning. Ska bli sååå roligt att få prata om min resa och mina marknadsföringskunskaper denna gång.

Kram Jannice

Bild: Ikea

.

.

 

.

.

 

 

  1. Hej Jannice,
    Först tack för härlig inspiration via din podd och blogg!
    Vill höra med dig vad för Feng Shui utbildning du gått, vad för andra utbildningar du tagit och vilket ritprogram du använder til planritningarna?
    Kram och fin söndag till dig från Caroline i Köpenhamn:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..