Nytt poddavsnitt på STILSNACK – så gör du moodboards & hittar din stil

Nytt poddavsnitt på STILSNACK – så gör du moodboards och hittar din stil

Nordsjö moodboard plus färgkarta klassisk

Har du svårt att hitta din stil? Kom igång med hjälp av en moodboard! I veckans poddavsnitt på STILSNACK får du lära dig om knepen, fällorna och fördelarna när stilexperten och inredaren lär dig allt om moodboards.

Jag får mycket frågor var jag gör mina moodboards, hur jag tänker och vad det gör för helheten. Alla svar får du som sagt i veckans poddavsnitt. Katarina hjälper dig hitta din klädstil med hjälp av moodboards och jag hjälper dig till ett harmonsiskt hem med denna metod. Du lyssnar direkt här i bloggen. Bara klicka på pilen nedan! Voilá lätt som en plätt!

Så gör resan till jobbet lite trevligare, eller matlagningen där hemma ikväll lite mer lärorik. Hoppas ni gillar!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Åh perfekt! Ska lyssna på det senare och sätta mig ner och ta tag i våran lägenhet.

 2. Har precis upptäckt eran podd men håller just nu på att lyssna igenom från början. Måste säga att ni förgyller mina pendlingstimmar i bilen.

  1. Men vad vi blir glada! Tusen tack!! Har du några tips på vad du vill att vi ska ta upp så bara ös på med önskemål. Stor kram från stilsnackarna

 3. Karin skriver:

  Jättebra avsnitt på Stilsnack för att försöka finna sin stil genom moodboards. Tackar!

 4. Elin skriver:

  Åh så snyggt. Har du något tips på snygga mönstrade gardiner? Har precis målat vardagsrummet i en ljust grön nyans (Duggregn från Alcro) men nu är jag totalförvirrad vad det gäller gardiner. Tycker alltid att det är det svåraste med inredningen.

  1. Tycker att Både åhlens (inte alla på nätet tyvärr så besök dem, hm home, ellos och jotex har många fina. Se till och hitta en med din väggfärg i så binder du samman inredningen.Lycka till! Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..