I annonssamarbete med NATURDIET

Ta hand om dig, ta ett mellanmål…

Jag har hittat min smak & mitt favoritmellanmål av naturdiet

Skärmavbild 2017-09-15 kl. 12.27.02

Att äta variationsrik kost och att äta vid bestämda tider är viktigt för mig. Jag märker själv hur jag inte mår väl när jag ligger efter med maten. Det gör mig både trött, orkeslös och lättirriterad. För ca 1 månad sedan fick jag i samarbete med Naturdiet testa deras produkter och numera har jag alltid ett bra mellanmålet tillhands. Produkterna finns i massa olika smaker, innehåller endast 150 kcal per portion så du behöver inte oroa dig för onödiga kalorier, högt innehåll av protein och fibrer med bra mättnadskänsla, lågt sockerinnehåll och högt innehåll av vitaminer och mineraler. Alltså det perfekta mellanmålet.

naturdiet addsimplicity on the go

Det är inte bara jag som tar del av dessa smidiga mellanmål. Min make som är diabetiker (typ 1) är ständigt i behov av att ha med sig något där han snabbt kan få i sig något för att hålla sin blodsockernivå. Så numera av både kärlek och omtänksamhet lägger jag ner hans (och min) favoritsmak i väskan, på väg till träning eller jobb.

naturdiet addsimplicity 1122

Att sitta och skriva på en bok gör att jag ofta glömmer både tid och rum, då är en shake räddare i nöden.

Naturdiet addsimplicity drick 1

Ta hand om dig, ta ett mellanmål.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity i samarbete med Naturdiet.

.

.

 1. Kan inte du göra ett inlägg om kalendrar? Ska köpa en ny inför jobbstarten (har vart mammaledig) men kan inte hitta några snygga någonstans!! Vill ha en som liknar din, men gärna lite större. Och inte allt för dyr!

 2. Tina skriver:

  Hej Jannice! Tusen tack för en fantastisk blogg och pod. Jag har verkligen följt dina tips och mitt hem börjar kännas riktigt harmoniskt. Nu skulle jag vilja göra en rolig och utstickande hall och letar febrilt efter en kul tapet. Men litar inte riktigt på min egen smak och är orolig att det kan bli tokigt istället. Tänkte bara höra om du sitter och lurar på något härligt tips och vill dela med dig.

  1. Tack snälla du för fina ord det värmer ska du veta 🙂 VIlken tapet fundererar du på? Hit me! Kram Jannice

   1. Tina skriver:

    Nä, det är verkligen du som ska ha tack. Innan jag köpte mitt hus hade jag bara bott i kollektiv och andrahandslägenheter och aldrig brytt mig om inredning. När jag sen köpte hus hade jag ingen aning om vad jag gillade, så jag har i princip pluggat din blogg och feng shui, härmat och tagit till mig av dina tips. Det har tagit lång tid men nu börjar det likna något. Det känns personligt och harmoniskt, och inte alls bara trendigt liksom. Jag gillar det hållbara. Får så mkt komplimanger. Så tusen tack!!

    Nä väl, blev lite svårare när jag ska försöka mig på nåt mer kul. Ok här kör jag. Säg gärna bara om jag är ute och cyklar 🙂

    Denna gillar jag mest, men är för dyr:

    http://eu.farrow-ball.com/pws/ProductDetails.ice?UniqueProductKey=202013

    Sen tyckte jag denna kollektion var ganska fin:

    http://intrade.se/kollektioner/geonature

    Typ ormbunkarna (nr 4) eller bild nr 16-18

    Annars har jag kollat mycket på geometriska mönster, nästan så att jag sett mig less på det. Av detta slag (nr 6-12):

    http://www.familjetapeter.se/tapeter/midbec/colourlinen/#/brand:Midbec/

    Tänkte bara om du stött på några roliga kollektioner eller så som du vill tipsa om. Behöver inte vara denna stil ens, gärna nåt som är lite roligare bara 🙂

    1. KOmmer inte ihåg om jag svarade dig. Men det jag tycker är att du ändå ska spara till den dyra. Om det är den du gillar. Blir ju ofta så att det är den du tänker på varje gång du går in i hallen. kansek bara en fondsida och måla resten?? kramar och lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..