ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Naturdiet

Ta hand om dig, ta ett mellanmål…

/

Jag har hittat min smak & mitt favoritmellanmål av naturdiet

Skärmavbild 2017-09-15 kl. 12.27.02

Att äta variationsrik kost och att äta vid bestämda tider är viktigt för mig. Jag märker själv hur jag inte mår väl när jag ligger efter med maten. Det gör mig både trött, orkeslös och lättirriterad. För ca 1 månad sedan fick jag i samarbete med Naturdiet testa deras produkter och numera har jag alltid ett bra mellanmålet tillhands. Produkterna finns i massa olika smaker, innehåller endast 150 kcal per portion så du behöver inte oroa dig för onödiga kalorier, högt innehåll av protein och fibrer med bra mättnadskänsla, lågt sockerinnehåll och högt innehåll av vitaminer och mineraler. Alltså det perfekta mellanmålet.

naturdiet addsimplicity on the go

Det är inte bara jag som tar del av dessa smidiga mellanmål. Min make som är diabetiker (typ 1) är ständigt i behov av att ha med sig något där han snabbt kan få i sig något för att hålla sin blodsockernivå. Så numera av både kärlek och omtänksamhet lägger jag ner hans (och min) favoritsmak i väskan, på väg till träning eller jobb.

naturdiet addsimplicity 1122

Att sitta och skriva på en bok gör att jag ofta glömmer både tid och rum, då är en shake räddare i nöden.

Naturdiet addsimplicity drick 1

Ta hand om dig, ta ett mellanmål.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity i samarbete med Naturdiet.

.

.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00