ANNONS

5 olika sätt att inreda ditt hem på med textil i höst – vem av dem är du?

/

Chhatwall Jonsson kuddar, plädar och mattor

1 ChJo_Daniella Witte

1 Naturnära

Jag fick möjligheten att visa er dessa vackra bilder först i etern. Daniella Witte som stylat och fotograferat är en kär vän och kollega när jag fick se detta tänkte jag att även ni skulle gilla! Så fint jobb hon gjort! Det är nya pressbilder som hon gjort för Chhatwal Jonsson i olika färgkombinationer och mönster. Nu är jag nyfiken på vilken gillar du bäst? Blir du sugen på att förnya och göra en copy paste på Daniellas stämningsfulla färgsättningar, så har jag lagt ner lite extra tid idag och plockat ihop produkterna under varje bild i min shop.

min nya kollektion

2 ChJo_Daniella Witte

min nya kollektion

3 Chjo_Daniella Witte-1

min nya kollektion

4 ChJo_Daniella Witte

min nya kollektion

5 ChJo_Daniella Witte

min nya kollektion

Visst var bilderna inspirerande!? Så fint tycker jag. Hoppas ni får en härlig dag. Här skiner solen och det är en fin höstdag!

Kram Jannice

Styling/fotografering Daniella Witte

.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00