Simplicity for harmony – videoinlägg

Intervju Jannice Wistrand Add Simplicity i Vallastaden, Peab.

Här kommer en video, intervju med mig och en titt medan jag fixar med min lägenheten i Vallastaden (inte riktigt klar här under intervjun).

Här kan du se det slutliga resultatet och mina tankar bakom inredningen. Bilderna på lägenheten har fotografen Jonas Gustavsson tagit.

Och nedan kan du höra vårt Livepoddavsnitt  från Vallastaden. Från bomässans stora utomhuscen och inför publik hör du inredaren och stilexpertens samtal om feng shui, inredning och arkitektur. (Delar av podden sändes live på tidningen Sköna hem:s facebooksida och finns att titta på här.)

Kram och fin måndags eftermiddag till er alla!

Jannice

Film: Peab Bildkollage: Jannice Wistrand/Add Simplicity Instagram

.

.

 

 

  1. skriver:

    Hej! Jättefina bilder på en jättefint inredd lägenhet. Så Lugnt och snyggt. Jag var lite nyfiken på några saker som jag skymtade på bilderna som jag inte såg nämt i någon länk. Dels var det gardinerna vilka använde du och var kom dom ifrån? Och sedan undrade jag över de vägghängda lyktorna utomhus, var kan man hitta sådana?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..