Eldelementets betydelse för inredningen så här års…

Värmande inredning eldelement feng shui

BLogg sovrum höst inredning

Tänk på att eldelementet är det element du behöver minst av för att ge effekt. Titta exempelvis på den här bilden ovan, så komplett och höstvarmt och inbjudande det ser ut med den roströda kudden i sängen. Tänk om den inte varit där, vilken känsla hade sovrummet gett då? Svalare, och kanske mer passande för sommarmånaderna. Vad tycker du?

blogg rost vardagsrum höstinredning

Samma sak med detta vardagsrum och mockakuddarna i orange. Se vilken värme de ger till sittplatsen och vilken fin balans det ger till helheten.

Eldelementet hittar du i färgspektrat gult, orange och rött. Material som skinn, fårskinn samt mässing (pga dess varma färg) och så självklart belysning. Något som ni kanske inte visste är att  konformade former (tänk en låga) tillhör också eldelementet.

Så har du inte tillräckligt med eldelement i ditt hem, så propsar jag på att nu är det dags! Nedan har jag samlat ihop några produkter som alla tillhör eldelementet och som ger värme till din inredning så här års. Inte bara i färg utan även i material och belysning.

Önskar er en fin torsdag! Här bär det av till Katarina. Ni har fått önska vad vi ska prata om till söndagens avsnitt. Ska bli spännande att se vilket alternativ som vann på vår Facebook sida. Ni följer väl både Add Simplicity och Stilsnack?

Och har du missat något av våra poddavsnitt kan du lyssna ikapp alla här.

Stor kram,
Jannice

Inlägget innehåller Adlinks.
Bilderna är från Pinterest via 3dd.

 

 1. Hej Jannice!
  Tack för en fantastisk blogg som inspirerar mig dagligen.
  Jag undrar om du skulle kunna tipsa om Feng Shui böcker om inredning då jag vill lära mig mer:)
  Skulle inte du kunna tänka dig att kanske skriva en bok om din feng shui lära?:) den tror jag många skulle vilja ha.

  Tack för en jätte bra blogg
  Med vänlig hälsning, Nathalie

  1. Tack snälla gulliga. Det värmer att höra! Ja jag håller på att skriva en nu 🙂 Agneta Nyholm Winqvist leve med feng shui.. rensa i röran med Karen Kingston. Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..