I annonssamarbete med BUBBLEROOM

Livets tårtbitar med Bubbleroom

Livets tårtbitar, 3 outfits med Bubbleroom

bubbleroom addsimplicity jobb 1

Livet livet.. högt och lågt. Glädje och sorg. Stress och harmoni. Jobb och ledigt. Tid med familjen och ensamhet. I samarbete med Bubbleroom och deras märke Happy Holly har jag fått uppgiften att plocka ihop 6 outfits. Här är mina sista 3 kollektioner. Idag tänkte jag visa dem från tårtbitarna ur mitt liv.

Bubbleroom addsimplicity jobbaoutfit

Här är jag påväg in att föreläsa inne i stan utanför vackra rådhuset. När jag föreläser och håller föredrag försöker jag alltid tänka basplagg och nertonade färger. Kläder som inte väcker så mycket uppmärksamhet. Människorna som lyssnar på mig ska ju inte distraheras av ett iögonfallande mönster eller färger. Men för den skull vill jag inte missa de små detaljerna. Som ett par snygga skor eller som här en dekorativ kavaj till ett par enkla svarta byxor.

Bubblerroom addsimplicity fest 4

I mitt jobb bjuder det också på en del glamour. Även om jag faktiskt hellre är hemma med familjen är det roligt att ibland få klä upp sig, träffa intressanta människor dricka bubbel och äta god mat. Men lika skönt är det att få kasta av sig klackarna och sitta och prata med en kär vän som Katarina på hotellrummet efter festligheterna.

Bubbleroom fest 3

I höst är det mycket spets på modet. En svart klänning med dekorativa detaljer blir perfekt till fest. Och till vardags klär jag ner den med ett par tjockare strumpbyxor och en skön kofta.

Bubbleroom fest 1

Men bäst av allt är ändå att komma hem till familjen. Vakna upp en söndag och få vara tillsammans. Att få pyssla i trädgården, skörda äpplena från vårt gamla äppelträd, gå in och baka en äppelkaka med barnen och sedan fika ute i höstsolen.

bubbleroom addsimplicity äpple 1

Mjuka sköna byxor, lite längre topp och en perfekt mellanjacka.

bubbleroom addsimplicity äpple

Bubbleroom addsimplicity äpple skål

Jobb, festligheter, familj och vänner. Livets alla dimensioner, och alla så viktiga i vägen mot ett liv i balans. Inte alltid så lätt, men väldigt viktigt om man ska hålla som människa.

Ha nu en fin höstdag och njut av de små stunderna och livets alla tårtbitar.

Kram Jannice

OBS! Just nu har jag en fin fin tävling på Instagram @addsimplicity där du kan vinna ett presentkort på Bubbleroom värde 3000 kr. Inte dåligt alls! Så in och tävla du också!

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity  för Bubbleroom
Fotografer; Jeanette Stenberg, Katarina Althin, Jonas Wistrand

.

.

 

 1. Stort TACK för att du valt kläder med stora storlekar också. Stort gilla för dig. Nju av dagen.🌷🙏😇
  Med vänliga solhälsningar
  BrittMarie

  1. Ja jag hoppas det är ett inlägg som kan inspirera alla. Stor kram på dig och fin start på denna torsdag! Jannice

 2. SER så bra ut på dig, men går man in på deras hemsida blir man=jag förskräckt!!
  Söta tjejer med plutande munnar och djupa urringningar. Är det inte 2017!!

 3. Åsa skriver:

  Så fin klänningen är som du bär och den är såklart klockren på dig👌👌👌 Jackans färg gillar jag skarpt men hur är den i passform? Vissa kläder är små i storlekarna. Helt otroligt att allt du tar på dig blir liksom till guld direkt och så klockrent❤ Kram

  1. Omen du är väl söt. Jag tycker strl är normala. Och passformen är inte stor i den blå jackan. Lite er figursydd liksom. kramar till dig. Janncie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..