Önskelista oktober – Mustiga toner, djurmönster och värmande material

Mustiga toner, djurmönster, härlig värmande material.

Kylan är här, dagarna blir mörkare och jag längtar efter mustigare toner på textilierna i vårt hem. En härlig pläd att svepa om mig i tv-soffan med och något vackert att skriva min bokidéer i. Här har ni min önskelista för oktober. Hoppas den kan inspirera även er (som vanligt får du alla uppgifter på produkten genom att klicka på den produkt du är intresserad av, adlinks). Och vill du veta mer om hur du sätter raggsockor på ditt hem och skapar den värme vi längtar lite extra efter så här års, kan du lyssna på det här poddavsnittet.

Fin eftermiddag till er alla! Här blir det en kopp kaffe och en stunds avkoppling efter julfotografering med både mormor och Tullan (kika in på min instastories för mer bilder) samt en omslagsfotografering för Civilekonomerna. Så kul!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller Adlinks.

  1. Emilia skriver:

    En sak jag nog aldrig kommer vänja mig vid i medievärlden är hur tidigt julen påbörjas. Jag som slaviskt sparar julen till den 1/12 kommer troligen bli extremt stressad när ni lite smartare börjar pumpa ut jul-inlägg!

    1. Hej,
      Nu handlade om julreportage i en tidning, och för att det ska komma ut i tryck lagom innan jul så måste det göras nu. Men jag håller med att det är tidigt. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..