I annonssamarbete med ENGBLAD O CO

Tapetseringen i vårt kök, så blev det! Bilder samt en före- och eftervideo

Tapetseringen i vårt kök, så blev det!

acanthus engblad och co 3

I samarbete med Engblad & Co har jag som ni nog redan läst här på bloggen, tapetserat om vårt kök. Om hur mitt tankesätt gick och hur jag kom fram till just den här tapeten Acanthus, kan ni läsa om här. Idag visar jag sista delen i den här följetongen och delar med mig av bilder från vårt nytapetserade kök. Tänk att vårt kök som jag aldrig riktigt trivts i kunde förändras så mycket med en tapet på väggarna. Köket fick en helt ny känsla och pratar nu med husets övriga stil.

acanthus engblad co 11

Behöver jag säga att vi är sååå nöjda och jag älskar det!

acanthus engblad co

 

acanthus englbad och co 4

acanthus engblad och co 5

acanthus engblad och co 9

Vi avslutar väl med filmen som figurerar lite var stans just nu. En film jag gjorde i samarbete med Bonnier och Engblad & Co. Där jag också delar med mig av 3 enkla Feng Shui tips för att få ett mer harmoniskt och inspirerande kök.

Hoppas ni får en fin dag och glöm inte – tapetsera mera!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

.

.

 

 

 1. skriver:

  Superhärligt, vännen!!

 2. Sofie skriver:

  Varifrån är de fina motiven på väggen? (de två tavlorna med ”restaurang-tema”) 😍

 3. Marina skriver:

  Underbart!! 👏👏👏👍👍👌👌👌😊😊

 4. Det blev såååå fint!😍Proffsig video också!🌟👍

 5. Kajsa skriver:

  Så fin video! Kul att se, gärna fler 👍🏻 KRAM

  1. Tack! Ja jag ska ta tag i det och göra det oftare själv!. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..