Fredag, återblick och tacksamhet

Nominera Årets inredningsbloggare och influencer 2018.

SH nr 9 allrum balans elementen

Fredag och denna vecka har bestått av både VAB, poddinspelning, trevlig lunch med en efterlängtad vän, föreläsningar och något som gett mig fjärilar i magen. Hoppas de får fortsätta flyga, håller tummarna!

SH nr 9 allrum bord stilleben

Igår föreläste jag om min karriär hos Majas Cottage. Eller som jag kallar min föreläsning ”från motgång till medgång”, och då slog det mig hur innerligt tacksam jag är över hur jag vände min motgång för 12 år sedan, att jag skapade en arbetssituation som jag faktiskt kan leva med, trots min sjukdom. Får man  säga att man är stolt över sig själv? Ja, vem ska annars säga det? Och jag hoppas så att jag kan inspirera andra människor i liknande situationer, att vi kan påverka våra liv till det bättre.

Det var först när jag kikade på min affärsplan inför föreläsningen som jag såg att mina mål och visioner faktiskt uppnåtts. Att jag redan då skrev att jag skulle bli årets inredningsbloggare gav mig faktiskt rysningar, då det inte ens fanns ett sådant pris när jag gjorde min affärsplan för 10 år sedan?

SH nr 9 allrum stilleben altarbord

Idag består min plattform inte bara av bloggen, utan även ett Instagramkonto och en podd. Senare i höst (hoppas jag) lanseras min webbkurs och nästa år, en bok. Det är roligt att se hur man kan nå ut på olika sätt som influencer och samtidigt utveckla sin business, utan att för den skull avvika från sin affärsidé.

”Att inreda och inspirera kring inredning, så att det påverkar människors hälsa och välbefinnande i positiva riktning”.

SH nr 9 allrum bord

Så när jag stod här (galet glad som ni ser) i februari och fick ta emot priset som Årets inredningsbloggare 2017, kändes det som mitt övergripande mål hade nått ut!

årets inredingsbloggare 2017

Att anpassa Feng Shui till vår tids moderna samhälle och levnadsstandard och att avdramatisera läran och konkretisera dess betydelse som inredningsverktyg!

Nu är det åter dags att nominera sin favorit till Årets inredningsbloggare 2018. Och jag förstår om ni tycker någon annan förtjänar att vinna nästa år. Vi har en mängd duktiga inspiratörer där ute. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag självklart skulle tycka det var så galet roligt att få stå där igen, då jag tycker att jag steppat upp ytterligare för att inspirera och underlätta för mina läsare att ta till sig Feng Shui som ett verktyg för att skapa harmoniska hem som ger välbefinnande.

Så om ni fortfarande tycker jag förtjänar att vara bland de 10 i topp inredningsbloggarna i Sverige på Elle galan 2018, får ni mer än gärna nominera mig här. (Sista dagen att nominera din favorit är på söndag den 15 oktober).

Önskar er den finaste av fredagar och en riktigt trevlig helg! Nu blir det en köpp kaffe här.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity samt David Thunander.

.

.

 

 1. Du är grym Jannice,en stor inspirationskälla, det är klart du ska vinna nästa år, har nominerat dig nu. Kram Elvane

 2. Heeej,

  Hade skrivit en, enligt mig själv, såååååå bra motivering! Å så dyker hela sidan och allt försvinner *ledsen*…
  Jag loar att försöka senate i em, för nu går det inte att nå Elle Decoration.
  Men du är ju definitivt min absoluta favorit inredningsbloggare. Så genuin och äkta, och du har på många sätt fått mig att tänka med hållbart och inte köpa ”så-länge” saker. Jag är värd det jag vill ha.
  Ha en vacker fredag, här ska jag påbörja flyttrensningen.
  Kraaaam Anna

  1. Nu hoppas jag att min nominering gick fram 🙂
   Tänkte att du kanske tyckte det kunde vara kul att veta vad jag skrev, lite boost så här på söndagskvällen 🙂
   Jag vill nominera Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity för hennes genuina blogg.
   Mitt i detta konsumtionssamhälle får hon oss läsare att stanna upp och se till vad vi har. Vikten av att vårda och känna värdighet för sitt hem, där vi ska finna ro och balans.
   Det handlar inte om att skaffa sig de senaste it-sakerna utan att reflektera över vad man verkligen behöver. Hon får oss som läser hennes blogg att stanna upp, tänka mer långsiktigt och leva i hem präglade av harmoni och balans.
   Med sitt pedagogiska sätt lär hon ut Feng Shuins lära, som hjälper till att skapa harmoniska hem som kan ge oss lugn och ro i själen.
   Våra hem som är en spegelbild av oss själva, så viktigt då att värna om de hem vi har.
   Trots att hon vann förra året har hon på intet vis seglat fram på den berömmelsen. Istället har hon utvecklat företaget och gett oss ännu mer i form av podd och kommande bok.
   Jannice är en värdig vinnare 2018 då hela hennes koncept handlar om värdighet och hållbarhet.

   Ha en fortsatt fin söndag!
   Kram Anna

   1. Men kära Anna så fint! Får gåshud här och tårar i ögonen. Så fint skrivet och så roligt det var att du delade med dig av din motivering. Jag tackar det ödmjukaste för de vackra orden. Du har gjort min dag ! Tusen tack snälla du. Hoppas du får den finaste av dagar. Stor kram Jannice

 3. skriver:

  Kära Jannice, jag har fått ögonen för dig efter du fick priset hos Elle och genom podden. Har varit utbränd och nu går jag efter min dröm som faktiskt liknar det du beskriver mycket:-) Har jobbat på inredningstidning 10 år men NU vill jag satsa på min egna firma och efter ett åars slit börjar det hända saker, såå härlig känsla! Tack för inspiration och lyckat till framöver. Ser fram till att läsa din bok, Kram Caroline i Köpenhamn
  Välkommen in på min blogg:
  http://carolinesbeautifulinteriors.com/

  1. Tack! Det värmer så att höra!! Det är rätt gå din väg och gå ditt hjärtat leder dig. Mina varmaste lyckönskningar. Stor kram Jannice

 4. Hej Jannice !
  Ja du är fantastisk tycker jag och har nu nominerat dig och hoppas du också vinner nästa år!
  Kram Britt-Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..