Budgettips – ha tålamod, spara, vänta, längta…

Slettvoll kuddar på plats i vår soffa

slettvoll addsimplicity kuddar

Denna vecka kör vi budgetvecka och jag har lovat ge er mina bästa tips. Ett av tipsen är att spara till det man verkligen vill ha. Man kan tycka att detta är ett märkligt tips, men jag ger en parallell till ”pris per användningsområde” som man talar om när det gäller kläder. För har man längtat, suktat efter något och sparat till det en längre tid så vet man att, ja, de kommer få hänga med en lång tid framöver, och blir på så vis billigare.

slettvoll addsimplicity kuddar höst

Så är det med mina kuddar från Slettvoll. De kan tyckas vara dyra vid första anblick, men som jag var övertygad om att detta var de rätta kuddarna när jag såg dem första gången. Mönstret och färgerna i svart och begie, är en klassiker som håller i längden.

Så om du längtar efter något. Spara till det, undvik att köpa substitut som blir dyrare i längden. Ha tålamod och vänta på det du verkligen vill ha. Det behöver inte handla om att man ska spara ihop till något dyrt, utan det kan likaväl handla om att invänta den rätta prylen på en auktion. Det är hållbarhet ur ett cirkulärt perspektiv.

Kuddarna sitter som en smäck i vår soffa och härifrån kommer de aldrig. Så nöjd!

Önskar er nu en fin start på denna vecka!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. What is size of cheap sports jerseys may have? Know more about here – cheap sports jerseys

 2. Mickan skriver:

  Har tack vare dig (och kanske åldern…) blivit visare gällande inköp, såväl till hem som kläder. Tack för det! En annan fråga ang färgsättning och att omge sig med saker man tycker om. Jag, liksom många andra, lever ju inte ensam och inte alltid kanske stilarna helt kommer överens. Min sambo har till exempel en tavla han älskar, den har klara Brio-färger och synkar inte riktigt med mig och min stil. Vad gör man då? Kan ju inte gärna neka honom ha den uppe?! 🙂

 3. Ulrika skriver:

  Så snygga kuddar! Jag undrar lite över din väggfärg. Vet att du skrivit om detta tidigare. Vilken grå färg man använder hänger mycket ihop med vilket väderstreck tror jag. Jag har ett vardagsrum åt söder, tror att man ska ha en neutral färg då. Har en grå i köket som är Y på slutet, så det är väl lite gult i antar jag. Den drar gärna lite åt grönt tyvärr, ligger åt nord. Inte lätt o välja!

  1. Detta rum ligger åt söder och norr. och jag har ncs s 2500 -n Japp det är korrekt att y är gult men förmodligen är det lite g också i. (green) i den du har. kram

 4. Åsa skriver:

  Vi alla har väl haft impulsköp. Tur man blir påmind och lär sig ett och annat här på din kloka blogg👌 Själv har jag haft pippi på krukor. Nu har jag dock äntligen fått ro. Dom jag köpt så länge har jag faktiskt gett bort i present med en snygg grön växt el blomma, så går inte massa pengar till spillo. Tack Jannice för härliga och handfasta tips❤

 5. Håller just nu på att leta ”min” gråfärg för vårt sovrum. Er fäg, vilken är det?
  Snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..