Moodboards för 3 rum och kök till budget pris!

Fixa 3 rum och kök till budget pris!

Sitter på tåget på väg upp till Örebro där jag ska föreläsa på Ikea ikväll. Och då slog det mig att jag kan köra ett Ikea-relaterat inlägg. Så här bjuder jag på moodboard, med möbler och textiler för att fixa en hel 3 rummare. Det mesta är från Ikea, om annat har jag nämnt det här nedan, med länkar (en del är adlinks). Perfekt att kopiera om man inreder första lyan. Fungerar så väl till kvinna som man. Detta har jag som ni vet redan inrett min lägenhet i Vallastaden Bomässan i Linköping med, så jag kan också sätta en garantistämpel på att det blir fint ihop.

VARDAGSRUM

Skärmavbild 2017-08-20 kl. 12.11.19

En ton på väggarna i ncs s 2000 n tillsammans med de här möblerna blir en fin kombination i vardagsrummet. Till detta rum hade jag valt grå gardiner i linne, Hemtex har fina, eller Ikeas Maj-gull i ljusgrått som ger en lite mer elegant känsla till rummet.

vallastaden addsimplicity ikea

KÖK

Skärmavbild 2017-08-20 kl. 12.18.14

Jag tycker det är fint att alla rum håller ihop i färgsättningen, så samma grå kulör som i vardagsrummet är att föredra även i köket. Mattans (nersatt med 35% nu) färg gifter sig fint med väggarnas kulör och binder samman allt till en helhet. Köksprodukterna är från Jimsch. Taklampa Ellos. Tavlor Desenio.

vallastaden addsimplicity 2

SOVRUM

Skärmavbild 2017-08-20 kl. 12.17.55

På väggarna min egen kulör för Nordsjö, Simplicity greige. Tavla från Desenio och rosa kudde från Jysk. Resten från Ikea.

vallastaden addsimplicity 3

GÄSTRUM / BARNRUM

 

Skärmavbild 2017-10-17 kl. 09.44.16

Extra rummet, gästrum, barnrum eller kontor. Här är förslag på möbler. Väggfärgen är en dämpad grågrön ton som blir vacker till de övriga nyanserna av grönt. Stol och matta från Ellos. Tavlor, Desenio. Resten är från Ikea.

Vallastaden addsimplicity 1

Nu ska jag luta mig tillbaka här på tåget och lyssna igenom lite poddar jag inte hunnit lyssna på. Först ut vårt egna avsnitt om budget (ja jag lyssnar på varje avsnitt, tycker det är viktigt att uppleva det från lurarna, och så lär jag ju mig en massa bra saker från dessa stilexperter, haha) sedan blir det framgångspodden och Skäringer & Mannheimer.

Kram på er,
Jannice

Moodboards: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

LOADING..