Skapa hotellkänsla i sovrummet till budgetpris…

Skapa hotellkänsla i sovrummet till budgetpris…

hm home sovrum budget

Budgettipsen haglar och idag kan ni fixa hotellstilen i sovrummet till budgetpris. Vad sägs om härliga lakan, vackert överkast och en sängkappa, som alla går ton i ton och som ger en avslappnad elegans.

hm home budget tips

Extra fint att man valt mörkbrunt träslag på nattduksbordet för att jorda inredning och göra den mer inbjudande och mjuk. Detta lugnar också känslan i det övrigt ljusa rummet.

hm home sovrum

Frukost på sängen, kaffe och croissant, en bra bok och sköna lakan är det bästa tipset för att få till hotellkänslan.

Och glöm inte, det räcker med två uppsättningar lakan. Investera i satin, fin bomull eller linne och satsa på en basfärg som håller i längden. Då tröttnar du inte och sovrummet känns alltid hotellelegant. För hur många gånger har du sett grilliga, färgglada, mönstrade lakan på hotellrummet?

hm home överkast

Gardiner, morgonrock, överkast, lakan, sängkappa, vaser, askar, doftljus hittar du hos HM Home.

Nu ska jag ner och äta en lång hotellfrukost här i Örebro innan jag hoppar på tåget tillbaka till Helsingborg igen. Och ja, mina lakan här på hotellet är vita, fniss.

Kramar Jannice

Bilder: HM Home

.

.

 

 1. Hej!

  Vad heter den ljusa färgen på väggen på den första bilden med sängen? Är den liknande ljusgrå eller mer greige? 🙂

  1. Kan inte numret men den är inte greige. mer ljust kall grå. kram

 2. Ja, vem älskar inte ett vackert hotellrum liksom !
  Ja, inte ”Nisse Hult” då 😉
  När vi gjorde om sovrummen inför försäljningen här blev jag välsigt nöjd, då vi just höll ihop färgerna och dessutom målade in garderoberna i samma färg som väggen, så de smälte in. Samt att vi byggde in dem för en mer platsbyggd känsla. För vem vill ha et där utrymmet ovanför som bara samlar damm..?
  Jag har lite kvar på önskelistan, så som en bänk vid sängänden, ett nytt överkast och en klädd sänggavel. Det får ta sin tid, samt att jag just nu inte kan lägga energi på det. Nu är det rensa som gäller inför flytten.
  Sen ser jag fram emot en tid av planerande och att vi kan ha utrymme att köpa de där sakerna vi verkligen vill ha. Hur var det nu, tålamod, vänta, spara 🙂
  Tålamod är inte min bästa gren, men jag jobbar på den 😉
  Ha en fin tågresa hem!
  Kram Anna

  1. Tycker du låter hur strukturerad och målinriktad som helst… först rens sen piff. grymt! Stor kram till dig!

 3. ”För hur många gånger har du sett grilliga, färgglada, mönstrade lakan på hotellrummet?”

  Och hur många gånger har du upplevt hemtrevnad på ett hotellrum?!
  Det där inlägget var nog höjden av avpersonaliserad kastrering av allt vad personlighet heter… att se ett h o t e l l r u m som ideal.

  Hujeda…

  1. Oj det var hårda bud i Mellerud 🙂 Undersökningar visar att hotellstilen och bäddningar på hotell är det flest människor önskar i sina sovrum, mkt av min text baserar på studierna av detta samt bilden som jag visar i inlägget, som känns lugnt harmoniskt, avskalat och gjort för avkoppling. Sedan är ju naturligt vis smaken som baken, delad. Vissa tycker om mönster och vissa inte. Jag tänker ur ett feng shui perspektiv här, hur färg, form och mönster påverkar oss, utifrån det och forskning kring påverkan av färg, vill jag leda mina läsare till en hållbar inredning ur ett cirkulärt perspektiv. Dvs hållbarhet som är bestående och som skapar välbefinnande. Ha en fin dag ”Nisse” 😉

 4. God morgon:)
  Tack för en bra föreläsning och tipsen efteråt, det var jättekul att få en pratstund.
  Körde övertalning om allrummet och att måla snedväggen högre upp, vi får se om mannen går med på det:)) Trevlig resa hemåt, och välkommen tillbaks i januari. Ska påminna dig då om inredningsbutiken som jag pratade om, kram Jeanette

  1. Tack själv för att du kom fram. Så trevligt att ses! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..