Budget vecka – konst på väggarna

budgettips tavlor och prints.

Skärmavbild 2017-10-19 kl. 10.37.00

Konst kan vara dyrt och svårt att hitta. Men de senaste åren tycker jag det har dykt upp många härliga nätbutiker med prints. Desenio är en av dem. Ett sätt att förändra med konst är att om man förälskar sig i en tavla eller ett print låta sig inspireras vidare av kulörvalen och färgsätta den övriga inredningen efter konsten. Så som man gjort ovan.

printler 2

Ett annat företag är Printler som jobbar med ett 1000-tal fotografer. Deras mission är att göra fotokonsten tillgänglig för alla och att inspirera dig som kund till att inreda hemmet med tavlor som passar just dig!

printler 1

Vanliga postorder företag erbjuder också fina tavlor, och prints till bra pris (adlinks). Så det behöver inte alls vara dyrt att dekorera sina väggar.

Fin torsdagseftermiddag!

Kram Jannice

Bild: Desenio, Printler, Printler.

.

.

 1. Maria skriver:

  Å vad det skulle vara roligt med ett inlägg om att hänga vacker ärvd konst på ett snyggt sätt! Alla inredningsbloggare kör multikonst och fotografier. men vi som har fina oljemålningar får inga tips. OBS att det inte handlar om dyra inköp utan om vackra målningar som gått i släkten och som vi gillar. Men himmel så svårt att hänga dem snyggt och att blanda med modern inredning!

 2. Så tråkigt att bloggen blivit en reklamsida á la Aftonbladet Klick-tidning. Först reklam överallt runt inläggen, sedan shop i inläggen och nu även infiltrerat i inläggen.
  Förstår att det måste finnas men det är synd när det personliga över bloggen blir utbytt mot krims-krams. Särskilt med det faktum att du i princip är den bästa inredningsbloggaren i övrigt.

 3. Tessie skriver:

  Fint inlägga <3 Härliga bilder. Problemet är inte att hitta vacker och fin konst som man råd med, det är att få upp den på ett snyggt sätt, när man bara har betongväggar 🙁 Så tråkigt att behöva borra upp hål med speciella verktyg, plugga och hänga. Blir så fult om man ska flytta runt möbler eller annat.

  1. Jamen det är inte värre än att man får lägga i lite spackel och måla på. Det tristare att ha vita väggar :)) Kram på dig och borrra på! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..