ANNONS

Budget vecka – konst på väggarna

/

budgettips tavlor och prints.

Skärmavbild 2017-10-19 kl. 10.37.00

Konst kan vara dyrt och svårt att hitta. Men de senaste åren tycker jag det har dykt upp många härliga nätbutiker med prints. Desenio är en av dem. Ett sätt att förändra med konst är att om man förälskar sig i en tavla eller ett print låta sig inspireras vidare av kulörvalen och färgsätta den övriga inredningen efter konsten. Så som man gjort ovan.

printler 2

Ett annat företag är Printler som jobbar med ett 1000-tal fotografer. Deras mission är att göra fotokonsten tillgänglig för alla och att inspirera dig som kund till att inreda hemmet med tavlor som passar just dig!

printler 1

Vanliga postorder företag erbjuder också fina tavlor, och prints till bra pris (adlinks). Så det behöver inte alls vara dyrt att dekorera sina väggar.

Fin torsdagseftermiddag!

Kram Jannice

Bild: Desenio, Printler, Printler.

.

.

5
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00