Budgetvecka – Skönhet

Njutbara skönhetsprodukter

 

lindex läppstift

Ingen budgetvecka utan några av mina bästa skönhetstips i budgetkategorin. Perfekta röda läppstiftsnyansen letar jag alltid efter och nu har jag hittat den (igen). Glad röd färg, inte för mörkt vinröd som ibland kan göra att man se mer död än levande ut. Hittade den på Lindex och den heter Bright Red nr 13. Min nya favorit!

nivea

Den här Nivea hudlotionen vänner! Ojoj, vilket budgetfynd! Återfuktar och är alldeles makalöst bra. Jag är själv en torris och den håller verkligen vad den lovar.

depend

En bra penna att fylla i ögonbrynen med är Depends variant. Super och finns i många olika färger. Finns även på Ica Maxi och Coop.

seche vite

Världens bästa snabbtorkande lack Seche Vite! Kan icke lacka naglarna utan denna! Gör att lacket torkar stenhårt på 60 sek, det blir världens finaste glans och du kan bättra på under veckan för att få extra shining.

cetaphil

Sist men inte minst! Cetaphil! Cetaphils produkter har kallats ”Hollywoodstjärnornas bästa skönhetshemlighet” då några av världens mest kända ansikten har Cetaphil högt på listan över bästa hudvårds- och skönhetstips. Rekommenderas även av hudläkare. Jag använder Gentle Skin Cleanser och ansiktskrämen till min känslig hy.

Ja det var lite budgettips för kropp och ansikte! Nu önskar jag er en fantastisk lördag. Här blir det lugn morgon. Charlie har haft övernattning av bästis och senare ikväll ska jag och maken på oktoberfest. Haha.. skrattar redan åt vår outfit!

Kram Jannice

Bilderna är tagna från respektive butik. Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 

 

  1. Hej! Som trogen följare av din blogg, kommer jag ihåg att du hade ett dekorationshjul av silverfärgat trä i fönstret. Det kom från My Habitation. Vet du var/om man kan hitta det någon annanstans nu när den webbutiken inte finns?
    Mvh Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..