Tipset kring färgsättning som gör att du lyckas med inredningen i ditt hem

sovrum 

Mina inlägg som jag gjorde förra veckan verkar vara försvunna så vi tar helt enkelt ett nytt grepp och gör om allt. Vill med den här bilden visa er vilken effekt det gör med en liten ton kulör på väggarna. Faktum är att jag skulle vilja tipsa er om en sak:

Måla hellre en ljusare ton på ALLA väggarna i rummet, än en mörkare kulör på bara på en fondvägg.

Varför?
Jo för det blir alltid lättare att lyckas med helheten, det blir mer ombonat och inbjudande om du har en kulör som håller ihop alla väggarna. Vill du ändå få en ljus känsla? Gör som här ovan, jobba med ljusa textilier på mattor, gardiner, kuddar, plädar och sängkläder.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

ANNONS

Bild: Crate and Barrel och tipstack till min bloggkollega Charlotta Flinkenberg.

 

LOADING..