Nya blogglayouten

Vad säger ni om bloggens layout?

Hörrni nu behöver jag er feedback! Ny layout på Sköna hem och min blogg. Vad tycker ni?

Förändringar/förbättringar som gjorts:

• Det går nu att klicka i hjärtat. Det får ni gärna göra om ni gillar mitt inlägg. Det ger en bra indikation för mig vad ni gillar att läsa om här på bloggen. Finns direkt under varje inlägg till höger.

• Till vänster om hjärtat finns en kommentarsknapp. Det är nu mycket lättare att kommentera, och det var ju inte en dag för tidigt, I know! Så en kommentar då och då gör mig såklart jätteglad.

• Dela på Facebook. Tycker ni det jag skriver är ett riktigt bra tips kan ni dela det vidare på er facebooksida till era vänner. Det kan vara ett möbleringstips, veckans kap eller en matnyttig text. Tryck bara på dela inlägg i min menyrad uppe till höger (jämte shopingkorgen) numera lätt som en plätt.

• Längst uppe under titeln finns kategorierna i turkost. Nu är de klickbara och när du klickar ser du alla inlägg inom kategorin med bild. Detta gör det lättare för dig att inspireras och upptäcka nya inlägg.

• Bilderna är nu mycket större! Gillar ni? Personligen tycker jag inte det är fint, men tänker att ni är positivt inställda till större bilder och något Bonnier beslutat att ha.

• Texten går inte längre i kant med bilden, vilket får mig som älskar lugn, symmetri och balans att skrika inombords (värre saker finns jag vet). Men gillar ni att texten då istället centreras eller vill ni ha den vänsterställd, som i detta inlägg.

• Andra synpunkter, glädjerop och förlsag tas tacksamt emot.

Tack för er feedback! Tillsammans skapar vi den bästa sidan och den bästa inredningsbloggen ;).

Kram på er!
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Frida skriver:

  Måste kommentera – håller med dig på alla punkter. Använder mest laptop, och blir galen på scrollandet. Bilderna är så stora, att en 12 tums skärm inte räcker till. Vänsterställd text, annars blir det för rörigt.

  Känns inte som en särskilt lyckat platformsbyte – bara för att det skall fungera på flera olika storlekars skärm (telefon, tablet, dator) behöver inte fontstorleken vara så väldigt stor (storleken kan de som behöver zooma upp). Tillbaka till planeringsbordet nu, Bonnier!

  Kommentarsfältets textstorlek är mycket behagligare att läsa, känns inte som ni ”skriker” längre, scrollandet är mycket mindre och ögat måste inte anstränga sig så mycket.

  Har läst din blogg länge och gör det fortfarande gärna, men det är med gnisslande tänder och förminskat förtroende för hur Bonnier skapar fungerande bloggplatformer > resten av Bonniers bloggar vägrar jag läsa. Tur för dig att du är så bra att det övervinner layoutkaos 😉

  1. hihi.. tack snälla för orden. Nu börjar det ändra typsnitt. har du sett. hoppas allt blir till det bättre 🙂

 2. Anni skriver:

  Hej, Håller med tidigare kommentar om att man vill se fotot medan man läser texten som hör till. Det går inte med de stora bilderna.
  Jag vill också kunna läsa ett helt inlägg utan att behöva scrolla för mycket. (helst inte alls på en laptop). Man tappar överblicken och ”meningen” med texten. I alla fall jag som har mycket stress omkring mig tappar fokus och läsupplevelsen går förlorad.

 3. Mycket mycket bättre tycker jag. Stilren, enkel layout utan en massa reklam överallt som hoppar med och krånglar. Tittar bara via mobil men reagerade inte på att bilderna skulle vara för stora! Toppen att det går att zooma också, även om man inte gör det så ofta.

 4. Vänsterställd text är lättare att läsa så behåll gärna det. Föredrar att kunna se hela bilden utan att scrolla. Irriterande med den grå ramen som följer med. Innehållet är det dock inget fel på :-).

 5. Sandra skriver:

  Din blogg är, har varit och kommer alltid vara en av de bästa bloggarna!
  Lite feedback:

  -jättebra med hjärtfunktionen
  -lättare att kommentera
  -håller med att vänstercentrerad text är bättre, lugnare för ögat.
  -lite stora bilder, tycker om när man ser hela bilden på en gång. Lättare att förstå och se tex om du visar de fem elementen.
  Annars ser allt tokbra ut, elegant! 💜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..