ANNONS

Skapa värmande höstinredning med textilier och växter

/

Värmande höstinredning med textilier och växter.

Plantagen vardagsrum

Höstfeeling med nya växter och textil i vårt hem. Detta är vårt tv-rum och här hänger vi mest om dagarna. Barnen har sina leksaker i olika korgar och byråer. Tv:n är till vänster och kaminen rakt fram från soffan sett.

plantagen vrum höst

Så här enkelt skapade jag höststämning i vårt tv-rum:

• En ljus kudde i vår soffa har ersatts med en mörkare vinröd.
• En tunnare pläd har bytts ut mot en i fuskpäls
• Buketten på bordet tar upp de mustiga färgerna i textilierna.
• Nya fräscha växter täcker upp och boar in kala och kalla fönstren såhär års .

Snabbt, enkelt och inte särskilt kostsamt! Idag är det 1:a november vilket innebär mer ljuslyktor, fler plädar och mustigt färgade buketter på bordet i era hem. Det kompenserar det kalla klimatet vi har utanför husknuten. Små saker som gör stor skillnad för helheten och välbefinnandet allra helst.

höst i vardagsrummet

Idag tar jag och barnen höstlov och håller ledigt hela veckan. Underbart! Idag myser vi i pyjamas länge, eventuellt tar vi en promenad till lekparken, men först blir det utlovad pannkaksfrukost på sängen och pärlar färdigt påbörjade pärlplattor.

Ha nu en riktigt trevlig dag och en fin start på denna sista höstmånad!

Kram på er,
Jannice

Inköpsställen: 
Vinröd kudde, Dukatbord. Vas och krukor, Plantagen. Leopardkudde, My Habitation. Ljusstake, Svenskt tenn och hortensior som alltid från vår trädgård, som fullkomligt dignar av dessa vackra storheter. 

,

,

26
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00