Jobba med snarare än emot din fasta inredning…

Vacker sekelskiftsvåning i petroleum blått

Jag brukar prata om att man hellre ska följa sin fasta inrednings färg än att gå emot den. Detta tycker jag är ett fint exempel på det. En bild från Petra Tungårdens härliga våning där man valt att utgå från tonen på kakelugnen. Istället för att den blir en ensam petroleumblå centerpiece i rummet, får den nu en samhörighet med några toner ljusare av samma kulör.

Extra plus för att man behållt det vackra taket. Brunt och petroleum är världens vackraste mix och det gör också att lägenheten inte tappar sin själ.

Taket vävs också samman till en helhet då både valet av matta och soffa går i olika toner av den bruna kulören.

Dagens inredningstips mina vänner och ett mycket bra sådant!

Önskar er en härlig onsdag! Nu blir det poddinspelning här.

Kram Jannice

Bilder: Jesper Florbrant

.

.

 

 1. Tycker du verkligen att den lägenheten är bra inredd? Av de bilder som jag sett på lägenheten får jag en känsla av att någonting saknas, jag kan inte sätta fingret på det, men inredningen känns inte färdig. Det blir lite platt intryck. Är det bara jag som upplever detta? Har du något förslag på vad det kan vara som jag reagerar på?

  1. Som jag läser inlägget så sägs det inget om inredningen utan om färg. Det är bland det viktigaste i hemmet att man får ihop färgerna. Visst kan man ha det som man vill om man orkar men det är otroligt skönt att kunna få till det precis som man vill ha det, oavsett vilket man väljer.

   Jag har haft jättesvårt för det men nu är det äntligen i land och jag njuter så av mitt hem. Tack till Jannice för alla bilder som du kommenterat genom åren för att hjälpa mig på traven :).

   1. Tack det värmer mitt hjärta att jag kunnat hjälpa till att hitta det hem du trivs i som skapar välbefinnande oavsett vilka stilar vi alla har . kram

   2. När det kommer till inredningen i lägenheten kanske jag hade gjort på ett annat vis, men tanken med detta inlägg handlade om färgsättningen och hur man kan ta hänsyn till fasta föremål. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..