Pausmusik med moodboard för höstinreda vardagsrum

Höststämning i vardagsrummet

Medan jag utbildar Nordsjö Idé och designbutiker i ”Hitta stilen med hjälp av moodboards” bjuder jag på lite pausmusik. Uppgiften för deltagarna var att inreda restaurangen här på hotellet i höstskrud. Här har ni min snabba moodboard. Korg, vas och kudde hittar ni på HM Home och klockan hos Mio.
Önskar er en fortsatt fin dag!
Kram Jannice
Bild: elinlannsjo.com, Kollage: Jannice Wistrand
..
.
 1. Verkligen inspirerande kurs! Är mer taggad än någonsin 🙂

  Kram Camilla

 2. Suzanne skriver:

  Ååå exakt den färgskalan jag går och klurar på. Vill måla mina vita väggar i en mörkare färg. Vi har mörkt golv, rökt svartek, massor av ljusinsläpp 9 dubbelfönster, hur mörkt vågar jag gå tror du i den färgskalan du lagt upp på bilden och finns det något nummer på den? Vill ha en elegant lyxig look😉

  1. Jaaa visst är det fint. 3:an nerifrån.. ursnyggt Men provmåla alltid! Har tyvärr inget nummer. Kolla även min Simplicity greige finns hos Nordsjö som jag tror kan vara jättefin. Kram

 3. mia skriver:

  Hej!
  Jag vill tacka för en inspirerande blogg med många fina tips.
  När jag tittar på gamla bilder på din blogg står det bara frågetecken undrar varför det så?

  1. Tack för fina ord! Det är sedan gammalt gammalt.. tror när bloggen flyttades att det skett någon konstigt med omkodningen?? kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..