Värmande och inbjudande – tips på fårskinn från budget till lyx

Fårskinn på stolarna…

Ett enkelt tips att sätta raggsockor på matsalsplatsen är att lägga ett fårskinn på några av stolarna runt bordet. Varm, skönt, inbjudande och så får du till det där eldelementet som vi ofta saknar så här års.

Olika lammskinn finns tex hos Jysk till bra bris och i olika färger. Sedan finns de läckra långhåriga skinnen, som enkelt busar till en annars för perfekt inredning. Sist men inte minst hittar du ett stort utbud hos Ellos. Vad sägs om den här i ljuvligaste färgen och så där lagom långt hår? Superfint.

Önskar er en härlig dag. Här ska fotas. Värsting kaffemaskinen är på plats i vårt kök och jag bara bävar inför det faktum att ha det godaste kaffet man kan önska sig att starta dagen med.

Kram på er!
Jannice

Bild: Henrik Nero
Inlägget innehåller adlinks.

,

,

 

 1. Ullis skriver:

  Lammskinnen på Jysk är från Nya Zeeland. Varför köpa ett skinn som fraktats från andra sidan jordklotet när vi har fina lamm och fårskinn här i Sverige?

  1. Jag brukar ge tips på olika prisnivåer för att alla ska ha råd. Men helt klart det ligger något i det du säger… Bra

 2. Mahlin skriver:

  Hoppas kaffe smakade 🙂 Har ett långhårigt fårskinn på golvet vid sängen och det behöver ”tvättas”. Har du något bra knep på hur man gör för att få dem renare? Att bara dammsuga räcker inte. Kram

  1. Emmy skriver:

   Är det tillrett så det klarar maskinen kan du lägga den på kort program i 30 med en klick hårschampo direkt i maskinen. Blir som nytt 🙂 lite stelt när det torkat men blir snabbt mjukt om du rullar det lite.

   1. Tack.. och mer info skriver sköna hem om idag. in och kika på första sidan här på skonahem.com

  1. Kolla in här på skonahem.com framsida där de har en tvättskola angående fårskinn idag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..