Träelementet – en Feng Shui analys

Feng Shui träelement

Träelement inom Feng Shui har förmågan att skapa växtkraft till ett hem. Det tillhör yang och gör att det ibland kan upplevas oroligt. Det är inte bara växtligheten i sig som gröna växter, blommor och den gröna färgen som tillhör träelementet utan även det randiga mönstret. I detta fall här i tapeten. Jag tycker det är väldigt vackert i denna matsal och kompenseras fint med det mörkbruna golvet, matta och stolarna som jordar och lugnar växtkraften i tapeten.

Lär dig inreda med feng shui

 • Följ med hem till Jannice Wistrand, feng shui-expert och Årets inredningsbloggare!
 • I en unik onlinekurs lär hon dig allt om hur du skapar harmoni, balans och energi i ditt hem enligt den 3000 år gamla läran
 • 30 avsnitt för alla dina rum om chi, kraftposition, de fem elementen, färglära, yin & yang och mycket mer!
 • Och: Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda i sitt hem, oavsett tycke och smak!

JAG VILL VARA MED!

 .

.

Foto: Johan Sellén/Living Inside

 1. Hej.
  Jag undrar hur du ser på att det ska vara på ”tv-väggen”. Jag tänker mig en lång bänk/skåp längs hela väggen med tvn på ena sidan och tavlor och prylar på andra sidan. Blir det too much? Ska de vara på varsin vägg? Hur mycket saker får man ha runt tvn?
  Förlåt för en rörig kommentar och tack för en superinspirerande blogg!

  1. JAg tycker du har en god tanke i att man bakar in tv:n och gör det till en dekorativ plats. kör på det. Om det är i nitten eller på sidan är båda ok. lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..