På civilekonomens omslag – #goals

Jannice Wistrand, Add Simplicity

På omslaget på Civilekonomen och månadens case. Cirkeln är sluten. Ett mål jag haft sen jag utbildade mig till civilekonom. Och så hamnande jag där i min nya profession som egenföretagare och influencer, vilket gör mig stolt över vad jag presterat.

Vill du läsa artikeln och höra mina 7 bästa tips för ett lyckat samarbete med en influencer, så hittar du hela artikeln här.

Idag väljer jag att stanna upp och njuta av vad jag åstadkommit och faktiskt vara nöjd. Det är så ofta man är hård mot sig själv och ställer höga krav. Det kunde varit bättre, varför gjorde jag inte si eller så? Nej, dags att vara mer snäll mot sig själv, klappa sig på axeln och säga det där har du gjort bra och vila i det, suga på karamellen och njuta av sina framgångar, i stort och smått. Inte rusa på till nästa mål och nästa ”att-göra-lista”. Det tror jag vi alla kan bli bättre på. För är det något jag lärt mig under det här året där jag har haft mycket framgångar i min profession, så är det vikten av balans i livet. För vad ska jag med en framgångsrik titel till om jag är sjuk och orkeslös? Nä ju mer det tuffat på det här året, desto mer känner jag att det är viktigt att grunda sig, vara hemma med min familj och låta lagom vara ledordet.

Och det gör vi idag. Lilla och jag. För här är förskolan stängd så jag och Tullan ska bara vara hemma och ”mysa och pysa” som hon säger. Ikväll bär det av mot Stockholm. De tvås sista föreläsningarna för i år ska göras. Sedan börjar jag så smått checka ut för ledighet…

Fin onsdag till er alla, stor kram och tack för alla de fina kommentarerna jag fått av er på senaste tiden. Det är galet så underbara ni är.

Imorgon ska jag bjuda er på mycket härlig och vacker julinspiration. Igår var jag nämligen inbjuden till Norrvikens trädgårdar och herrejisses sicken boost på inspiration! Du milde! Det är på västkusten det händer säger jag bara… Det här stället blir bara bättre och bättre, och vilka planer de har. Ni mååååste bara dit!

Kram Jannice

Bild: Lars Jansson

.

.

 

 1. Carina skriver:

  Ta hand om dig och njut av framgångarna! 🙂 Förstår att du jobbat hårt för det du uppnått även om vi läsare tycker det ser ”lätt” ut, om du förstår vad jag menar.
  Kram från mig!

 2. Ja, du ska verkligen vara stolt! Jag både imponeras och inspireras av dig.
  Och så kommer jag ihåg att du sa i podden (förra gången tror jag) att du alltid vill kännas jordnära.
  Och det tycker jag verkligen om dig. Du har inte lagt dig till med några storhetsfasoner utan är bara så äkta.
  Njut av dagen!
  Kraaaam Anna

  1. Tack gulliga du, det värmer så att höra. Stor kram till dig. Du om ngn inspirerar. kram

 3. Karin skriver:

  Det låter klokt som du tänker och dessutom uppskattar jag att du inte hetsar iväg tio inlägg om dagen bara för att utan att det ligger mer jobb och kvalité bakom varje.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..