Tack kära ni!! Jag är nominerad till Årets inredningsbloggare 2018!!

Add Simplicity är nominerad till Årets inredningsbloggare 2018

Jaaaa hörrni! Tack vare er är jag åter igen nominerad till Årets inredningsbloggare 2018, tillsammans med 9 begåvade kollegor. Vilken ynnest!

Och tack vare er läsare tog jag hem titeln 2017!! Kanske kan man tycka att man som årets inredningsbloggare är nöjd så. Ja självklart är jag nöjd, men ju mer jag utvecklas som influencer desto roligare är det såklart att få uppskattning och kvitto på att det man gör, det gör man bra.

Varför ska ni rösta på mig då? Här har jag sammanfattat min tanke och filosofi som influenser inom inredning och Feng Shui.

•••••••••••••••

Jag förespråkar en inredning som är hållbar ur ett cirkulärt perspektiv där jag knyter ihop traditionell Feng Shui med modern forskning. Med det menar jag att vi med ett vackert och trivsamt hem behandlar oss själva med värdighet och respekt. Där välbefinnandet är det centrala.

Där vi omger oss med ordning som förenklar våra liv och minskar stress, irritation och oro som en av grundpelarna. Där färgsättning och möblering är en annan.

Genom att inte ägas av prylar är jag övertygad om att vi alla blir mer tillfreds med oss själva, våra hem och våra olika stilar.

Blir vi tryggare i vår stil skapar vi också ett mer personliga hem – som direkt påverkar vårt välmående.

•••••••••••••••

Varför är inredning viktigt för mig?

– För att jag är övertygad om att vi kan påverka vårt välmående och välbefinnande med inredningen. Hela mitt jobb som influencer går ut på att oavsett stil ge handfasta tips genom blogg, Instagram, podd och snart en webbkurs (jihooo årets julklapp *blink*), till er läsare och hjälpa er att hitta rätt utefter er egna förutsättningar. 

Så jag skulle mer än gärna göra en repris på den där kvällen i februari och jag skulle bli så tacksam om ni ville ta er tiden (max 1 minut) att lägga en röst på mig (eller någon av de andra grymma kvinnorna). Då har du nämligen chansen att vinna 2 biljetter till galan i februari. Du röstar HÄR.

Hoppas vi ses där!

Kram Jannice

.

.

 1. Hej Jannice!
  Först och främst tack för fin blogg och härligt inspirerande Pod!👌⭐️
  Måndagsmorgon har blivit mycket lättare sedan jag började lyssna på er🙏. Har vart in och röstat på dig som Årest inredare igen👍
  Jag har en liten fråga: Jag är själv en riktig ”inredningsnörd” och vill förkovra mig mer i ”ämnet”. Är du självlärd eller har du gått någon kurs/utbildning inom inredning?
  Jag är själv anmäld till Inredningsakademien till våren och har fortfarande tid att avanmäla mig. Jag hoppas utbildningen är bra då jag ska betala en del för den (Certifierad Inredare).
  Har sett att även Sköna Hem har kortare kurser?
  Mvh
  Eva-Lena

  1. Hej och stort tack för värmand e ord och röst!! Kram på dig. När det kommer till inredningen har jag läst på högskola, feng shui utbildnign, sköna hems kurser, inredningslinjen och småkurser.

   Jag skulle rekommendera dig inredningskurser.se istället. Tycker de är super! Lycka till! Även sköna hems kurser är super om du vill börja någonstans!

   kram

   1. Tack snälla!
    Ska besöka inredningskurser.se, har också haft mailkontakt med Sköna hem. Kram⭐️Håller tummarna för dig nu🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..