Luciamorgon hemma hos oss…

Julgranen hemma hos oss.

Luciamorgon och idag blev det lussebullar och varm choklad till frukost. Det ska det vara en Luciamorgon, det är sedan gammalt. Hehe.. Passade på att tända en brasa också för att få upp myset lite extra (dock inte här på bilden för jag kom på och ta en bild långt efter).

Senare idag blir det lussetåg på förskolan. Celine ska vara Lucia för första gången (ja det ska väl alla vara, hihi)och imorgon sjunger Charlie i kör på Dunkers. Fina stunder som jag kommer bära med mig. Vet inte vad det är i år men jag känner mig extra tacksam för livet, och extra berörd över alla svårigheter och människor som inte får njuta av samma glädje inför julen som vi.

Tack för alla tips jag fick angående hur vi alla kan hjälpa till. Nu ska jag och min familj göra skillnad. Delar med mig av några länkar till er andra också. För om vi så bara kan hjälpa till med något litet, så är det det lilla som gör skillnad. Glöm inte det. (Kom gärna med mer tips så fyller jag på under dagen!)

Givingpeople
Prosit
Julhjälpen i Malmö
Läkarmissionen
12 sätt att ge klappar
Svenska kyrkan
Skånes stadsmission
Clarion temperance i Malmö

Fin Lucia, och glöm inte att vi alla kan sprida vårt ljus.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

LOADING..