Vi åkte till Göteborg och hamnade i en dröm

New England inspirerat hus och inredning.

För en vecka sedan åkte jag och Katarina till Göteborg, närmare bestämt Mölndal för att spela in ett gästpoddavsnitt. Vi gästade helt enkelt en av våra lyssnare som hade fått anmäla sig som Stilsnack ambassadör. Och vinsten drog härliga Ingela Kylevik hem. Och vilken fantastiskt dag det blev. Vilket välkomnande vi fick och vilket FANTASTISKT hus vi hamnade i. Vacker utsikt, god mat och trevligt sällskap. Har man inte världens bästa lyssnare och jobb så säg?! Poddavsnittet med härlig Ingela sänder vi i mellandagarna.

Hennes hem låg precis vid vattnet. De hade byggt huset som var New England inspirerat och vackert inrett. Med en greige ton på väggarna som lyfte fram de vackra spröjsade fönstren. Och det mörka valnötsgolvet som jordade och stoppade chiflödet från alla ståra fönster.

Den här damen kunde Feng Shui!

Överallt fanns små inbjudande stilleben…

Varma underbara Ingela Kylevik till vänster och bästa poddpartnern on earth Katarina till höger.

Här ser ni huset (det ljusgrå) från andra sidan sjön.

Ingela hade bokat bord på underbara Gunnebo Slott där vi även fick äta lunch med deras Vd, Lena Vikström. I fantastisk miljö med god mat, mumsade vi oss råvaror från gården och pratade framtida samarbeten.

Fyllda med oerhört mycket inspiration, kärlek och värme, satte vi oss i bilen för att åka hem igen mot Skåne och Helsingborg.

Jag passar på att inte bara tacka Ingela för en fantastisk dag (har gjort det typ 100 ggr innan) utan tack till alla er som lyssnar på oss! Mejlar, kommenterar och ger oss av er dyrbara tid. Ni är fantastiska.

Vårt senast Stilsnack avsnittet handlar om hur du hittar myset i modet och hemmavid.

” Den mörka tiden på året vill man mysa till det. Stilexperten Katarina och inredaren Jannice pratar om hur du snabbt kan hitta myset. Jannice är nominerad till ett ärofyllt pris och Katarina om favoritklänningen från Nobel.”

Lyssnar det gör du direkt HÄR.

Önskar er en fin dag!

Stor kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.