2018 års 5 stora inredningstrender

Jag fick frågan av Sköna hems redaktion – vad jag tror blir 2018 stora trender när det gäller material, färger och möbler?

5 trender jag tror vi kommer att se mycket av under året – och som också ger mer yin-känsla (lugn och välbefinnande) till våra hem är:

 • Kaffe latte 2.0
 • Mässing får sällskap av silver
 • Växtlighet
 • Det unika/operfekta
 • Mjukt rosa, lila och sammet

 

Vill du läsa hela intervjun med mig hittar du den här.

Nu ska barnen och jag äta frukost och kika färdigt på Harry Potter. Ååå vad mysigt det är att se äventyrsfilmer tillsammans, kura ihop sig i soffan med en filt och veta att man har 2,5 timma framför sig medan regnet smattrar på rutan.

Kram på er och ha en riktigt fin dag!

Jannice

Bild: Sköna hem

.

.

 

 1. Åh då kommer jag vara helt rätt under 2018 med växtligheter då jag har över 60 växter i en etta 🙂

 2. Jag funderar lite på det där att blanda metaller? Jag är en silverperson i botten, men har köpt på mig lite mässing och guld nu under några år. Nu börjar jag känna att jag landar i silver igen (har säkert med trenden att göra…!). Jag är lite av en perfektionist och känner inte att det blir rätt när jag blandar metaller i samma rum. Har du några tips på detta? Funkar det, eller skall jag byta ut så det är silver i vissa rum och guld/mässing i andra? Och hur funkar det att kombinera med koppar?

  1. Jag tycker det är fint att blanda. Jag är inte direkt en favorit av koppar dock. Att tänka på är att i färg blir silver metall, mässing eld och koppar jord. Håll dig att blanda till två. OCh jag hade undvikit blanda koppar och mässing.. för olika. kram

   1. Tack för svaret! Nej, koppar och mässing går bort! 🙂 Tycker silver brukar ge en mer elegant känsla och mässing:guld en varmare, har svårt att få ihop de två känslorna. Men jag skall testa! 🙂

 3. Jag är sugen på caffe latte 2.0, har du lust att tipsa om någon färgkod och kanske visa några bilder på sovrum som är beige och känns ”hotelliga”?

  1. Min egna kulör för Nordsjö, Simplicity greige tycker jag är perfekt 😉 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..