Modern inredning med färgsprakande accenter

Inredning i modern färgsprakande stil

Välkommen hem till min mamma och pappas, moderna och färgsprakande hem ute på Skånes slätter.

Jag älskar mammas och pappas hem. Även om jag fördrar mjukare färgskala i mitt hem, vill jag visa på hur man skapar balans och harmoni med klara accentfärger.

Sättet mamma och pappa inte bara jobbat med att ha alla elementen representerade, utan även balansen mellan yin och yang.

Ovan, den ruffa murstocken mot blanka metaller, glas och skinn.

Här den kantiga stringhyllan mot de mjuka formerna på stolen, bordet och soffan.

Alltid böljande former som kontrast till raka linjer…

Eld elementet i forma av (eld) den oranga färgskalan, mässing som värmer upp det svarta, vita och grå.

Mamma och pappa älskar och elda. Varje morgon, varje kväll, 365 dagar om året (ja nästan iaf). De lever efter devisen, har man ved, är man rik. Därför har pappa byggt en vacker vedbod ute i trädgården. Bilden ovan är från deras övervåning, där det råder tv-mys och bokläsning.

Mina underbara föräldrar. Ja de här guldklimparna ser jag verkligen upp till.  De har alltid behållt sin stil. Struntat i trender. När de köpte ett kritvitt hus och inredning på slutet av 70-talet och folk tyckte de köpt ett sjukhus, följde de sitt hjärta och inredde utefter sina drömmar. En stil som de utvecklat genom åren, med härlig konst, designklassiker och dekoration från sina resor. Jag ser också upp till dem som personer. Modiga då de valde att bryta upp från tryggheten 50 år gamla och följa sin dröm om livet på landet. Omtänksamma och kärleksfulla som reser, gympar, springer och skrattar mycket tillsammans.Vill ni se fler bilder och läsa hela reportaget från deras hem av Susann Larsson hittar ni det HÄR. Alla bilder är tagna av duktiga Peter Erlandsson.

Ha nu en fantastisk fin fredag!

Stor kram, Jannice