Jag tipsar, du väljer…

Inredning budget vs lyx. Ljuslykta.

Jamen här kommer åter igen en bortglömd kategori här på bloggen. Det var allt längesedan jag bjöd på en ”Jag tipsar, du väljer”.

För nya läsare så innebär det att jag väljer ut några liknande produkter men i olika prisklasser.

Först ut 2018 blir ljuslykta i stram modern stil med inspiration från den klassiska fotogenlampan.

• Originalet (Lyx) från Klong till höger hittar du hos Rum21.

• Budget alternativet hittade jag hos Ellos för nästan 1/10 del av priset (!). Du hittar den här. Ljuslyktan finns i både mässing och svart, samt även i den här formen. Obs, den är för värmeljus vilket har både sina för och nackdelar.

Har ni läst min Feng Shui analys på den moderna färgsprakande inredningen hos min mamma och pappa? Såg att det blivit fel i inlägget igår, men HÄR är den kompletta hela analysen.

Ha nu en fin dag!

Stor kram,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 

 

  1. Absolut det är skillnad, jag tänkte utseendemässigt denna gång. ska dock lägga till det för att det inte upplevs vilseledande. tack!
   Jannice

 1. Då ska man dock veta att de billigare från Ellos är inte riktiga fotogenlampor, utan bara värmeljushållare. Vilket gör en enorm skillnad, går ej riktigt att jämföra, så detta alternativ blir något vilseledande =(

  1. Hej!

   Absolut det är skillnad, jag tänkte utseendemässigt denna gång. ska dock lägga till det för att det inte upplevs vilseledande. tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..