Tips – får du ditt hem lugnare och mer harmoniskt

Energi stoppare gör ditt rum lugnare

Så här års när det är kalt och kallt ute är det lätt att känna de där rusande energierna i ett rum. Dessa energiflöden uppkommer i linjen mellan ett fönster och en dörr/eller annat fönster.

Att sitta i dessa flöden känns ofta obehagligt, lite kallt och man får ofta svårt att koppla av. Helt enkelt lite stressande. Men det finns lösning på problemet.

En gardin som hänger för en del av fönstret och bromsar energierna. En stor växt, eller som här, en rund dekoration som stoppar upp och som lugnar platsen. Det positiva med just denna dekoration är att mässingen också ger värme åt inredningen med sin guldgula ton.

Med detta sagt. Titta om du har någon plats hemma där du sällan sitter, eller som du inte trivs på. Analysera det och förbättra det med en chi-stoppare som gardin, matta, växt, eller större dekorationspryl.

Nu önskar jag den finaste av fredagar och en riktigt trevlig helg!

Stor kram på er,

Jannice

Bild: Classic Collection/Roos Interior

 

.

.

 

  1. Hej!
    Köpte din kurs före jul och har nu gjort klart den. Blev så besviken på den för har man läst din blogg länge var det mest upprepning. Knappt några egentagna bilder och klippen sa inte så mycket alls. Lever på minimum och kände ändå att nä detta ska jag köpa som julklapp ändå till mig själv och nu känns bara att mina pengar är bortkastade och det är mycket pengar för mig. Din marknadsföring om kursen är vilseledande. Har skrivit till företaget om att försöka få tillbaka mina pengar men nää, det verkar inte gå …

    1. Det var verkligen trist att höra. Alla filmer 14 st är gjort i mitt hem med förklaringar som är exklusivt för bara min webbkurs. Mkt av text är ju feng shuins teori och jag kan ju inte förvränga den bara för att det ska kännas nytt. Tanken kring feng shui är densamma. Du får även quiz, samlat kompendie samt frågor. mvh jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..