Veckan som gått via min Instagram

Instagram @addsimplicity

Veckorna som gått genom min Instagram @addsimplicity Längst ner från höger till vänster.

1) Mina mest likade bilder under året på Instagram sammanfattas i att jag tydligen ska vinna årets inredningsbloggare lite oftare. Bo på hotell, fota mitt allrum, gästpodda, ta fler selfies och ha det stökigt, hehe.

2) Nyår! Vilken kväll vi fick i vår familj. Bara vi, god mat och dryck, spel och ett fint tolvslag nere vid stranden.

3) Min återblick och reflektion över 2017 och mina nyårslöften… som du hittar här.

4) När julen åkt ut är det viktigt att tänka på det här för att få balans i ditt hem.

5) Lagom… är det månne ordet 2018. Not too little, not too much. Just right.

6) Nu är man väl sugen på färg lite härliga vårfärger. Men som ovan, lagom med färg, och Lyngbys färgsättning is just right

7) Julen åkte ner i veckan. Populärast i min gran även i år är dessa leopardkulor som alla frågar efter. Dessvärre köpte jag dem på en utförsäljning för några år sedan.

8) Stilsnack, är poddtipset i tidningen Tara. Vi tackar det ödmjukaste och är så glada för de fina orden och hoppas att så många som möjligt av er fortsätter lyssna på oss. HÄR hittar ni alla våra avsnitt! Snart är vi tillbaka med nytt material och på ny plattform!

9) I onsdags var det nystädat hemma. Jag njöt till fullo dessa 10 minuter och knäppte ett foto, innan det blev koja, och leksaker på golvet igen.

Vill du följa mig på instagram och via instastories (filmsnuttar jag lägger ut varje dag) gör du det HÄR@addsimplicity

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand via Instagram @addsimplicity

  1. Hej Janice! Jag har precis tittat på dina fina bilder och vackra hem. Jag hittade din sida/ blogg när jag sökte på Feng shui . Detta ämne har jag länge varit intresserad av. Tänkte ta tag i mitt hus nu och rensa rum för rum. Jag tänkte även måla om och undrar därför om man kan få tag i din fina färg Simplicity Greige, eller om du har något tips på liknande färg?

    Tack på förhand / Neela

    1. Den finns hos nordsjö…! Snart kommer min nya också. reflections by addsimplicity den är guuuuda snygg ! kRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..