Veckans kap – minivas för 25 kr – yta och djup

Veckans kap. Små vaser på Jysk!

Fredag och denna veckan har verkligen bestått av varierat jobb! Yta och djup, liksom detta inlägg. Den började med att jag åkte till Halmstad för att spela in Sofias änglar ett jobb som verkligen sätter perspektiv på tillvaron. Efter detta har jag varit om än mer tacksam för varje minut jag har med mina barn och kramat dem extra hårt. När avsnittet sänds återkommer jag med.

Det har varit intervjuer, fotografering, VAB och idag ska jag åka till Katarina! Vi ska spela in STILSNACK podd, och lägga upp en plan för 2018! Så kul och som jag längtat efter henne! Vi har ju inte setts på en månad!!

Men jag tänkte också ge er ett tips på veckans kap – den perfekta lilla vasen. Finns hos Jysk och har den där snygga rökiga tonen. Finns i olika utföranden. Den här jag har ovan på vår kökshylla kostar bara 25 kr (obs tål ej diskmaskin).

Perfekt till en blomsterkvist på nattduksbordet eller handfatet. Små handlingar som gör stål skillnad för välbefinnandet.

Det var veckans händelser och veckans kap. Fin fredag till er alla! Idag tänder jag ett ljus jämte de två rosorna (som symboliserar vår vänskap) för min älskade vän Camilla som idag för 15 år sedan fick lämna detta jordeliv alldeles för tidigt. 15 år sedan och det känns fortfarande overkligt och tomt.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

LOADING..