På min önskelista i januari

Min önskelista i januari

Godmorgon från Örebro. Igår var det föreläsning på Ikea här och efter frukost bär det av hemåt igen. Jag tror jag glömde göra önskelista i December, hade väl  fullt upp med mina barns då antar jag. Haha… här kommer iaf lite smått och gott jag hittat på nätet under den enligt mig tristaste månaden på året (tillsammans med februari). Ja det var ingen upplyftande inledning, haha… men min önskelista är det desto mer.

• De här stövletterna glimmar iaf upp vintermörkret. Stövlarna är från Other Stories.

• Alltså den här godigen till lampa. Hur snygg? Hade suttit som en smäck ovanför matsalsbordet. Belid lampa finns hos Royal Design.

• Den här godingen till necessär från Ted Baker harjag faktiskt redan beställt när jag klickade hem min klänning som jag ska ha på Elle-galan.

• Sötaste tröjan från Ted Baker med fin krage. Hade den funnits i svart hade jag klickat hem den direkt. Nu funderar jag, även om den marinblå också är väldigt fin.Solglasögon från Marc Jacobs, skulle göra backarna i Sälen lite mer glamourösa vecka 10, hihi.

Skål eller kruka, fungerar till både och, från Jonathan Adler, Oscar Clothilde.

Dekohem har kommit ut med skål och assiett till mina koppar jag köpte innan jul. Det vore en värdig start på dagen att äta frukost med den här servisen. Väldigt nära köp och jag övertalar mig själv om att det vore sååå trevligt med just en frukostservis!

Kollage: Jannice WistrandInlägget innehåller adlinks.

.

.