Moodboard för gästtoaletten

Renovering av badrum.

Japp så här blev min moodboard för gästtoaletten. Nytt golv med Parisisk känsla. Snygg komod från Superfront. Tapet Cole and Son. Spegel från House Doctor. Och urfina hängare från Habocollections samarbete med Thomas Sandell.

Nu ska jag skissa vidare här. Följ vår renovering på instastories om du är nyfiken.

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

 1. Så snyggt! Du har fin känsla i dina val. Har du möjlighet att tipsa mig om en färg på badrumsmatta och frotte? Jag har vita kakelväggar och badrumsskåp i björk samt klinkergolv i terracotta som är dragning åt rosa. Jag har kört fast i färgval.

  1. Svartvit känner jag hade gett karaktär. Måste du ha frotte´annars är det coolt med svartvit randig plastmatta.. annars grå frotte´? Ljusgrå…kram

   1. Tusen tack för ditt svar! 😊

 2. Åsa skriver:

  Kommer utan tvekan bli Sveriges finaste tvättstuga!!! Du gör alltid så kloka och genomtänkta val👌👌👌 Följer med spänning!!! Ha en skön onsdag. Kram❤

 3. Marina skriver:

  Jag håller med! Så fint och Jättespännande att se 😊 Vi ska göra om tvättstugan här med så jag hållrr massor med tummar att få följa med ditt projekt även där 😊😊 kramis!

 4. Marina skriver:

  Jag håller med! Jättespännande att se 😊 Vi ska göra om tvättstugan här med så jag hållrr massor med tummar att få följa med ditt projekt även där 😊😊 kramis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..