Så här vill jag se vår framtida hall…

hall inspiration

Här kommer lite inspiration och moodboard för vår hall. Jag har äntligen hittat golvet jag vill ha. Ett marmorgolv oktagonformat med svarta fyrkanter (inte det på bilden då i form). Så det kommer bli superfint.

Väggarna kommer vi måla i min egna kulör Reflections by Add Simplicity som finns i din Nordsjö butik nu! Stolt som tusan är jag och så nöjd med min kulör. Kulören är framtagen som en motreaktion till den hårda och snabba vardag vi har runt oss. Kulören ska hjälpa till att jorda oss, skapa insikt och reflektion, samt boa in vårt hem men ändå skapa en skön ljus känsla.

Trappuppgången i hallen ska få en kritvit kulör och jag är bra sugen på att måla trappstegen och ledstången svarta, så blir inte känslan så lantlig som den är idag.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand

.

.

 

 1. Elina skriver:

  Jannice,

  Kan du lägga upp före och efter bilder på omvandlingen?
  Lite som du gjorde med tvättstugan?
  Är så nyfiken på golvet. Blir det som gästbadrummets golv?

  Kram
  Elina

 2. Malin skriver:

  Hej,

  Klickar på länken till din färg men kommer inte till den och försöker söka på Nordsjö´s sidan men den dyker inte upp….

  Vill så gärna se den då vi ska göra om vår hall med =)

  1. köp en provburk.. måste man alltid 🙂 lycka till! kram

 3. Jag letar snyggt svartvitt golv, var kommer golvet på bilden ifrån? Är det bara jag som inte kan läsa eller kommentera på bloggen via dator? Från mobilen funkade det😊

 4. Hej Jannice
  Gillar verkligen din blogg och har börjat tänka i banorna kring feng shui hemma och vårt sommar hus efter att ha läst bloggen och lyssnat på din och Karatinas pod. Ni är så underbara. Skulle vilja veta NCS numret (färgkoden) på ovanstående färg. Det är precis den färgen jag vill måla med. Kommer ju själv från Småland och bor i Vislanda, så vi delar ju dialekten. 🙂

  Ha det fint!
  Mvh
  Camilla

  1. Hej!det finns ingen ncs på dem. Nordsjö har betalt för denna kulör så självklart vill de att man handlar den där. Den heter Reflections by add simplicity

   kram

 5. Sara skriver:

  Hej Jannice!
  Jag läser just nu Feng shui kursen online och funderar på vad ytterdörren har för betydelse då hallen är ”the mouth of chi”. Vad ska man tänka på i valet av ytterdörr? Ska man välja täckt dörr eller en dörr med glasruta i? Vi ska välja ytterdörr till vårt hus och hallen har inget fönster så jag vill ha in mer ljus och vill ha en dörr med glasruta. Blir det någon skillnad i energin?
  Tack för en intressant kurs och blogg!
  Vänliga hälsning Sara

  1. Ja de blir skillnad. Jag tror på täckt! Känns att det beror på om man behöver få in chi och enerig eller inte. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..